Yhteinen matka jatkuu 1-vuotiskuvausten jälkeen

Kauniskuva on Vauvakuvan isosisko pääkaupunkiseudulla!

Kauniskuva on Vauvakuvan uusi isosisko, jonka kautta voimme jatkaa yhteistä matkaa ja ikuistaa tärkeitä hetkiä vauva- ja pikkulapsivaiheen jälkeen. Kauniskuva palvelee pääkaupunkiseudulla sovitussa miljöössä tai studiollamme Töölössä. Tampereella lapsikuvaukset jatkuvat Norlandia -hotellissa Vauvakuvan alla.

 

Kaunis kuva viestii yhteenkuuluvuudesta ja kertoo:
olen arvokas ja rakastettu

Me taltioimme teidän perheen tarinan ja hetket, jotka haluatte muistaa ja jakaa läheistenne kanssa. Jatkamme Vauvakuvalta tuttua ja rakastettua luonnonkaunista ja ajatonta tyyliä, mutta tuomme uusiakin vaihtoehtoja - ainutlaatuisia perhekuvia ja enemmän mahdollisuuksia kuvauksiin teille tärkeässä miljöössä. Panostamme digikuvien lisäksi laadukkaisiin kuvatuotteisiin, jotta niistä olisi iloa vielä vuosikymmentenkin päästä. Valokuvat ovat meidän tarinamme ja perintö tuleville sukupolville.

1-vuotiskuvausten jälkeen on ihanaa seurata ja dokumentoida lapsen kasvua ja kehitystä. Kuvauksia voi vuorotella studio- ja miljöökuvauksina tai niiden yhdistelmänä. Kunnollinen perhekuva tai yhteiskuva vanhemman tai isovanhemman kanssa on todella ihana muisto, jonka arvo kasvaa vuosien mittaan.

 

 

Haluamme olla mukana kaikissa tärkeissä elämänvaiheissa

Perinteisiä kuvanottoajankohtia Suomessa on ollut ehkä 1-vuotiaana, rippi- ja ylioppilasvaiheessa sekä häissä. Näiden vuosien välille ja niiden jälkeen mahtuu niin paljon tärkeitä hetkiä, joiden ikuistamista ei kannata unohtaa! 2- ja 3-vuotiaat ovat hurmaavia persoonia, jotka tykkäävät leikitellä perheen kanssa kuvauksissa. 4- ja 5-vuotiaat ottavat enemmän ja enemmän ohjeita vastaan ja kuvaaminen onkin siitä eteenpäin hyvinkin sujuvaa ja vuorovaikutteista. 

 

Helsingin studiolta tutut kuvaajat Aino Luukkanen ja Aino Vuokola
toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi Kauniskuvan kuvaukseen!
Ilahduta meitä viestillä!

 Aino Luukkanen, aino@kauniskuva.fi, 050 520 7368

 

Aino Vuokola, hello@kauniskuva.fi, 040 648 6688

Tule mukaan seuraamaan Kauniskuvan tarinaa Facebookissa ja Instagramissa
ja lukemassa lisää Atelier -sanan merkityksestä!