Vauvakuvaus Tampereella ja Helsingissä

Vauvakuvaus - onnenhetket kauniiksi valokuviksi

Odotettu & rakastettu

Vauvakuvan vauvakuvaus antaa ihanan ajattomat kuvamuistot vauvasta ja koko perheestä!

Lapsen saaminen on elämän suurimpia lahjoja.
Kauniit valokuvat uuden elämän ihmeestä ja perheen onnesta vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa.
Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu. Jokainen ansaitsee valokuvan, joka tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin!

Ikuistamme vauvan lisäksi koko perheen luonnonkauniilla, raikkaalla ja ajattomalla tyylillä.
Kuvissa luonnollisuus näkyy rekvisiitoissa, valaistuksessa ja kuvankäsittelyssä.

Vauvakuvan alle puolivuotiaden vauvakuvaus on tehty mahdollisimman vaivattomaksi ja käteväksi.
Ajan varaat helposti netistä ja kuvaukseen pääseet nopeasti Tampereella tai Helsingissä ilman kuvausmaksua.
Kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta kuvauksen jälkeen.

Laadukkaat valokuvat ainutlaatuisesta vauva-ajasta ovat maailman ihanin muisto!

     

Vauvakuvasta sanottua:

 

Aivan ihana palvelu! Saimme esittää toiveita kuvista ja valokuvaajan asenne oli valloittava.

 

Oli rentouttavaa, kun ei tarvinnut huolehtia itse kuvien onnistumisesta ja meitä kuvattiin perheenä. Pikkuvauvavaihe on kovin ohimenevä, siksi oli ihanaa ikuistaa tämä hetki lapsemme kehityksessä.

 

Oli todella mukava valokuvaus. Ystävällinen ja mukava palvelu, valokuvat tuli 12 tunnin päästä ja ovat aivan upeita! Ehdottomasti suosittelen muillekin.

 

Erittäin hieno kokemus ja upeat kuvat. Olemme supertyytyväisiä!

Kuvausinfo

Onko vauvakuvaus maksuton?
Vauvakuva tarjoaa vauvakuvauksen vastasyntyneistä yhdeksän kuukauden ikäisille vauvoille ilman kuvausmaksua. Valmiit kuvat tulevat esille asiakkaan omaan nettigalleriaan, josta valitsemanne kuvat ostetaan verkkokaupan kautta. Voit ikuistaa kaikki vauvavuoden tärkeät vaiheet - yli 100 eurolla kuvia ostaneille seuraava vauvakuvaus on myös ilman kuvausmaksua. 1-vuotiskuvauksista alkaen kuvaukset ovat maksullisia muotokuvauksia.

Minkä ikäisenä vauva kannattaa ikuistaa valokuviin?
Vauva kehittyy nopeasti ensimmäisen vuoden aikana ja haluamme ikuistaa kaikki tärkeät vaiheet ihaniksi muistoiksi. Tärkeitä kuvauksellisia vaiheitaikuistettavaksi ovat esimerkiksi vastasyntynyt ensimmäisen kolmen viikon aikana, noin 3-6 kuinen vauva, joka kannattelee päätä ja reagoi hymyyn. 7-9 kuinen, joka on juuri oppinut uusia taitoja, vaikka istumaan tai taputtamaan. Näiden jälkeen kannattaa ehdottomasti ikuistaa ihana 1-vuotias.

Milloin kannattaa varata pidempi kuvausaika?
Kuvausmaksuton vauvakuvaus on 40 min. Tämä on juuri sopiva aika hereillä olevan vauvan ja muutaman perhekuvan kuvaamiseen. Jos haluat useita eri perhe- ja sisaruskuvia eri kokoonpanoilla tai rekvisiittavaihdoksia vauvalle, suosittelemme tunnin muotokuvausaikaa. Muotokuvauksen kuvausmaksu on 85 € ja se laskutetaan erikseen sähköpostitse. Jos haluat rennon kuvaustuokion vastasyntyneelle, jossa on aikaa erilaisille poseeratuille kuville, useille rekvisiittavaihdoksille ja vaipanvaihdoille, monipuolisille perhe- ja sisaruskuville ja vauvan nukahtamiselle, varaa kahden tunnin vastasyntyneen kuvausaika 160 € lähettämällä sähköposti asiakaspalvelu@vauvakuva.fi tai soittamalla 040 648 6688.

Kannattaako kuvaus varata jo ennen vauvan syntymää?
Kuvaus tulee varata sitten kun vauva on syntynyt ja tiedät teille parhaimman kuvausajankohdan. Kuvausaikoja on tarjolla lähes joka arkipäivälle ja usein myös viikonloppuisin.

Onko kuvausvaraus sitova?
On. Ajanvaraus on hyvä tehdä päivälle, joka varmasti sopii perheellenne. Mahdollinen kuvauksen siirto tai peruutus tulee tehdä viipymättä, jotta kuvausaikanne saadaan vapautettua muille asiakkaille. Etenkin viikonloppuajat ovat kysyttyjä ja toivomme, ettei kuvausta peruta enää edellisenä päivänä muuta kuin mahdollisen lapsen sairastumisen vuoksi. Peruuttamattoman ajan tilalle ei voi varata enää uutta kuvausmaksutonta vauvakuvausta.

Minulla on kaksosvauvat. Varaanko heille omat kuvausajat?
Kaksosille varataan yhteinen vauvakuvausaika. Ilmoita varausta tehdessäsi Lisätietoja -kohtaan, että kuvaukseen osallistuvat kaksoset. Jos toiveissa on useita erilaisia kuvia kaksosista ja koko perheestä, suosittelemme pidempää tunnin Muotokuvausaikaa 85 € tai kahden tunnin vastasyntyneen kuvausaikaa 160 €.

Haluaisimme ystäväni kanssa vauvoistamme kaverikuvat. Varaammeko yhteisen vai eri ajat?
Vauvojen kaverikuvaukseen voitte osallistua yhdessä samaan aikaan. Molemmille vauvoille tulee varata kuitenkin omat kuvausajat. Varatkaa kalenterista peräkkäiset ajat ja ilmoittakaa lisätiedoissa, että osallistutte kuvauksiin yhdessä. Kaverikuvauksessa vauvoja kuvataan yhdessä ja erikseen ja valmiit kuvat tulevat molemmille omiin kuvagallerioihin.

    

Minkälaisia kuvia vauvasta otetaan?
Vauvasta otetaan monipuolinen kuvasarja, joka sisältää erilaisia kuvia. Sarja sisältää mm. lähikuvia kasvoista ja vauvan varpaista ja käsistä sekä vauvaa kuvattuna perheenjäsenten kanssa. Kuvaustyyliimme kuuluu, että vauva mielellään riisutaan vaippasilleen niin että kaunista ihoa näkyy kuvissa ja vaippa peitetään valitsemallanne rekvisiitalla. Muutama kuva otetaan myös vauvasta yhdessä  koko perheen kanssa.

Minkä tyylisiä valokuvat ovat?
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Pääosassa kuvissa on kaunis vauva. Vauva asetellaan vain luonnollisiin asentoihin vauvan ikä huomioon ottaen. Käsittelemme valokuvat kevyesti. Tutustuthan kuvaustyyliimme esimerkkikuvien kautta.

Voinko tuoda esimerkkikuvia ja erilaista rekvisiittaa mukanani?
Kuvausaika, -paikka ja -rekvisiitta mahdollistaa esimerkkikuviemme tyyliset kuvat. Muita toiveita voi esittää ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme toteuttamaan niitä. Pientä rekvisiittaa voit tuoda kuvaukseen mukaan.

Mitä vauvalle tulisi pukea päälle kuvaukseen?
Vauvat viihtyvät parhaiten pelkällä vaipalla. Meiltä löytyy erilaisia kääreitä ja housuja vaipan peitteeksi sekä päähineeksi myssyjä ja kukkapantoja. Voit myös halutessasi ottaa vauvalle mukaan neutraalin väriset suhteellisen kevyet kuvausvaatteet.

          

Voiko kuvauksen aikana ottaa myös perhekuvan?
Toivomme, että saamme kuvata vauvaa vanhemman tai koko perheen ja sisarusten kanssa.

Riittääkö kuvausaika myös sisarus- ja perhekuviin?
Pääosassa kuvauksessa on vauvan omat kuvat, mutta otamme muutaman kuvan myös koko perheestä yhdessä. Jos toiveissa on vauvakuvien lisäksi useita erilaisia perhe- ja sisaruskuvia, suosittelemme kuvaukseksi tunnin mittaista Muotokuvausta. Kuvausmaksu on 85 € ja se laskutetaan ennen kuvausta.

Voiko koiramme osallistua kuvaukseen?
Sisäkuvauksiimme lemmikkejä ei voi ottaa allergia- ja hygieniasyistä. Koira voi osallistua kesäaikaan ulkokuvauksiimme. Lue lisää täältä: Muotokuvaus ulkona.

Millaiset vaatteet sopivat perhekuvaan?
Vaaleat, raikkaan väriset vaatteet sopivat perhekuviin parhaiten. Näin huomio kuvissa kiinnittyy vaatteiden sijaan perheeseen. Liian räikeitä tai suurikuvioisia vaatteita kannattaa välttää.  Tummissa vaatteissa pöly saattaa näkyä herkästi, joten ihan tummia vaatteita kannattaa välttää. Ihan pienten vauvojen kanssa ihoa saa näkyä paljon myös vanhemmilla ja sisaruksilla. Isä-vauvakuvissa isä voi olla ilman yläosaa, jos se vain tuntuu luontevalta.

        

Onko kuvaajalla valmiina rekvisiittaa vai tuonko omaa rekvisiittaa mukanani?
Meillä on käytössä erilaista rekvisiittaa, kuten vilttejä, myssyjä, kääreitä ja koreja. Rekvisiitta on hieman erilaista Tampereella ja Helsingissä. Voit halutessasi tuoda myös omaa rekvisiittaa kuvaukseen. Emme kuvaa vauvaa ilman vaippaa.

    

Miten vauvaa tulisi valmistaa kuvaukseen?
Vauva kannattaa ruokkia hyvin ennen kuvausta ja vaippa vaihtaa vauvakuvaukseen lähtiessä. Laita vauvalle väljät vaatteet matkalle, jottei ihoon tule vaatteista painaumia. Ota tarvittaessa maitoa tuttipullossa mukaan sekä varavaippoja. Imettäminen ja vaipan vaihto onnistuu kuvauksen aikana. Vauva voi olla kuvauksessa unessa tai hereillä. Pienet vauvat (alle 3 vkoa) voi yrittää saada nukahtamaan kuvauksen ajaksi. Heitä olisi hyvä koittaa pitää hereillä ennen kuvausta, jotta unta riittäisi kuvauksen aikana. Isommat vauvat viihtyvät kuvauksessa parhaiten riittävän pitkien unien jälkeen, joten kuvaus olisi hyvä ajoittaa alkavaksi sen mukaan.

Kuinka pian näen valmiit kuvat ja voin ostaa niitä?
Valmiit kuvat tulevat esille nettigalleriaan viikon kuluttua kuvauksesta.

Kuinka paljon kuvia tulee esille nettigalleriaan?
Kuvausmaksuttomaan vauvakuvaukseen kuuluu minimissään 10 kpl valokuvaajan valitsemaa parasta kuvaa. Maksullisissa kuvauksissa, joissa on pidempi kuvausaika, kuvia tulee minimissään 20 kpl.

Voinko valita itse haluamani kuvat?
Valokuvaaja valitsee ja käsittelee valmiiksi monipuolisimmat ja parhaimmat kuvat.

Voinko halutessani ostaa kaikki kuvatut kuvat käsittelemättöminä?
Ostettavissa ovat nettigalleriassa olevat valokuvaajan viimeistelemät valokuvat. Kuvien raakaversioita ei valitettavasti voi ostaa, koska ne ovat tiedostomuodossa, joka vaatii kuvien käsittelyn.

Saanko kuvat sekä väri- että mustavalkokuvina?
Kaikki kuvat tulevat nettigalleriaan värikuvina. Valokuvaaja käsittelee muutaman kuvan myös mustavalkoiseksi. Voit ostaa kaikki nettigallerian kuvat digitaalisina väri- ja mustavalkoisina verkkokaupasta hintaan 219 €.

Minkä hintaisia kuvat ovat?
Digitaaliset kuvat ovat alkaen 149 €/4 kpl ja printtikuvat 20 €. Digikuvat kaikista gallerian kuvista on 189 €. Katso koko tuotehinnasto tästä.

Kuinka kauan kuvat ovat tilattavissa kuvagallerian kautta?
Kuvagalleria on auki 2 kuukautta sen avaamisesta. Kuvia voi tilata gallerian sulkeutumisen jälkeen avaamalla gallerian uudelleen. Uudelleen avaus maksaa 20 € ja se ostetaan Lahjapuotimme kautta: Kuvagallerian uudelleen avaus

Missä kuvaus tapahtuu?
Tampereella kuvaamme Norlandia -hotellin kuvaushuoneessa osoitteessa Biokatu 14, rakennus Finn-Medi 6-7. Varaathan riittävästi aikaa pysäköintiin, paikkoja löytyy hotellin läheisyydestä sekä kauempaa Kuntokadun varrelta.

Helsingissä kuvaamme omassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Pysäköintitilaa on yleensä kiitettävästi rauhallisen Ilmarinkadun varrella.

Miten valokuvaus varataan?
Voit selailla kuvausaikoja ja varata omasi online ajanvarauksesta. Kuvausaikoja jopa samalle päivälle on saatavissa varsinkin Tampereella vastasyntyneille.
Ajan voi varata myös asiakaspalvelustamme puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi.

En majoitu Norlandia -hotellissa Tampereella. Voinko silti osallistua kuvaukseen?
Kuvaukseen osallistuminen ei vaadi hotellissa majoittumista. Voit saapua kuvaukseen myös kotoa käsin.

Voinko osallistua kahteen kertaan kuvausmaksuttomaan vauvakuvaukseen?
Kuvaamme mielellämme vauvoja useaan kertaan! Jos tilaat vauvakuvia kuvauksesta yli 100 €:lla (kuten kaikki digikuvat), olet tervetullut uudestaan kuvausmaksuttomaan vauvakuvaukseen vauvan ollessa alle 9 kk.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

Tietoa Vauvakuvasta

Vuonna 2013 perustettu Vauvakuva ikuistaa perheiden onnenhetkiä Tampereella ja Helsingissä. Meillä on kokemus 4.000 vauvaperheen valokuvauksesta. Jokainen ansaitsee laadukkaan valokuvan, joka tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin. Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu.

Varpu

Varpu Rautaniemi

Valokuvaaja Varpu vastaa valokuvauksista Tampereella ja kertoo kuulumisia vauvojen ihanasta maailmasta Instagramissa @vauvakuva.

Aino Vuokola_nettiin

Aino Vuokola

Valokuvaaja Aino kuvaa Helsingissä ja vastaa Vauvakuvan asiakaspalvelusta ja Facebookista.

Aino Luukkanen

Valokuvaaja, Vauvakuva-yrittäjä Aino kuvaa studiollamme Helsingissä ja vastaa Vauvakuvan liiketoiminnasta.

 

Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu