Vauvakuvaus

Vauvakuvaus

Kuva kertoo: Olen odotettu & rakastettu

vauvakuvaus

Lapsen saaminen on elämän suurimpia lahjoja.
Kauniit valokuvat uuden elämän ihmeestä ja perheen onnesta vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa.
Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu. Jokainen ansaitsee valokuvan, joka tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin!

Ikuistamme vauvan lisäksi koko perheen luonnonkauniilla, raikkaalla ja ajattomalla tyylillä.
Vauvakuvaus alle vuoden ikäisille vauvoille on tehty mahdollisimman vaivattomaksi ja käteväksi.
Ajan varaat helposti netistä!

Laadukkaat valokuvat ainutlaatuisesta vauva-ajasta ovat maailman ihanin muisto!

Kuvausinfo

Vauvakuvaus

 • alle vuoden ikäisille vauvoille perheineen
 • kuvausaika 60 min
 • Helsingissä studiossa Töölössä
 • kuvapaketti hinnaston mukaan

Ennen kuvausta

 • Varaa vauvakuvaus vauvan syntymän jälkeen
 • Ikäsuositukset Vauvakuvaukseen ovat vauvan ollessa noin alle 2 viikkoa ja 3-11 kuukautta
 • Saavu kuvaukseen rennoin ja iloisin mielin!

Kuvauksen varaus
Varauksen voi tehdä suoraan nettiajanvarauskalenterista tai asiakaspalvelumme kautta puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta kuvauksen siirrosta tai peruutuksesta viipymättä asiakaspalveluumme tai kuvauspäivänä suoraan valokuvaajalle.

Kuvausvaihtoehdot
Vauvakuvauksessa vauvaa kuvataan niin kuin hän kuvaushetkellä on, hereillä tai unessa. Newborn-kuvaus, 2 h, on paras vaihtoehto vastasyntyneille, kun toiveissa on kuvat nukkuvasta vauvasta ja paljon erilaisia kuvia eri kokoonpanoilla ja rekvisiitoilla. Kaksosille varataan yhteinen kuvausaika. Studiolla emme kuvaa lemmikkejä, joten myös allergikot voivat tulla studiolle. Kesäkuvaukseen ulos voi tulla perheen koira mukaan.

Kuvaukseen valmistautuminen
Ennen kuvausta vauva on hyvä syöttää, jottei nälkä yllätä heti kuvaukseen saapuessa. Matkavaatteiksi voi valita väljät vaatteet, jottei vaatteista tule painaumia. Mukaan on hyvä ottaa perushoitotarvikkeet mm. vaipan vaihtoa varten. Isommat vauvat viihtyvät kuvauksessa parhaiten riittävän pitkien unien jälkeen.

Vaatetus
Neutraalit yksiväriset ja kevyet vaatteet sopivat parhaiten ajattomiin kuviin. Valitkaa perhekuvia ajatellen kaikille yhteensopivat yläosat. Kauniisti laskeutuvat materiaalit näyttävät kuvissa hyviltä, kuten pitsi, neuleet ja silkkimäiset materiaalit.

Saapuminen kuvaukseen
Helsingissä kuvaamme kodikkaassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Studiolla ei ole omaa odotustilaa, joten saavuthan kuvaukseen ajallaan.

Korona-aikana
Kuvaukseen voi tulla vain terveenä ja kuvaus voidaan siirtää nopealla aikataululla jos flunssan oireita ilmenee. Valokuvaaja käyttää kasvomaskia kuvauksessa ja sitä suosittelemme myös kuvaukseen saapuville aikuisille. Maskin voi ottaa pois aina kuvissa ollessa. Kuvausajat ovat tavallista väljemmin ja studio puhdistetaan kuvausten välissä.

Kuvauksessa

 • Osaavat kuvaajamme neuvovat ja ohjaavat kuvauksessa
 • Monipuoliset kuvat vauvasta, perheestä ja sisaruksista
 • Kauniit rekvisiitat käytössänne

Kuvaus etenee vauvan ehdoilla
Kuvaus etenee aina vauvan ehdoilla ja lyhyille tauoille on aikaa. Vaipan vaihto ja syöttäminen onnistuu kuvauksen aikana. Valokuvaaja ohjaa eri kuvausasetelmat. Kuvaustila on lämmin ja sieltä löytyy hoitopöytä.

Kauniit ajattomat kuvat
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Kuvausympäristö on vaalea ja valoisa. Pääosassa kuvissa on kaunis vauva ja perheen onni. Vauvaa kuvataan aina turvallisesti ja asetellaan asentoihin, jotka ovat vauvan ikävaiheessa luonnollisia. Kuvaus sisältää kuvia vauvasta yksin, lähikuvat vauvan varpaista ja sormista, perhekuvan ja sisaruskuvan.

Rekvisiitta
Vauvalle ei välttämättä tarvitse ottaa kuvausvaatteita mukaan sillä meiltä löytyy sopivaa rekvisiittaa. Vauvakuviin sopii että ihoa näkyy paljon. Luonnonläheistä rekvisiittaa löytyy vauvalle vaipan peitteeksi, kuten villakääreitä ja -housuja, kapaloita ja hameita. Tytöille on käytössä kauniita pantoja. Vauvaa voidaan kuvata myös omissa vaatteissa. Emme kuvaa vauvaa ilman vaippaa.

Kuvauksen jälkeen

 • Esikatselugalleria omaan sähköpostiin
 • Kuvien valinta galleriasta ja lisätilausten osto Atelier Boutiquesta

Kuvagalleria ja kuvien osto
Saat sähköpostitse linkin esikatselugalleriaan noin viikon kuluessa kuvauksesta. Galleriasta valitset pakettiin kuuluvat kuvat ja voit tehdä lisätilauksia. Hinnaston näet täältä. Digikuvat saat käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan postitse kotiisi. Kuvagalleria on auki 2 kk sen avaamisesta.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

 

Ihanat asiakkaamme ovat kertoneet...

Ikuinen muisto pienen ihmisen alkutaipaleelta. Kaunis studio ja lämmin vastaanotto. Valokuvaajalla ihanan lämmin ote ja asenne työhön. Kuvaushetkellä 2 kk ikäinen vauvani oli täysin lumoutunut.

Ihana tunnelma kuvissa ja helppo paikka tulla kuvattavaksi. Se lämpö joka huokui koko perheeseen, oli äärettömän ihanaa. Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja oli täydellä sydämellä meidän kanssa, sitä harvoin tapaa. Henkilökunta on vaan yksinkertaisesti loistavia. Kuvauksessa tuntui kun aika olisi pysähtynyt ja saatiin kokea jotain todella arvokasta. -Mervi

Suuret kiitokset ihanan rauhallisesta ja lapsentahtisesta kuvauksesta! Saimme upeita kuvia ja en voi kun suositella! -Jenny

Nämä uusimmat kuvat nähtyään useampaa meidän läheistäkin on käynyt itkettämään, ne oli niin kauniita. Ollaan oltu kuvattavana jo useamman kerran ja aina ollaan saatu ihania kuvia.