Vauvakuvaus Tampereella ja Helsingissä

Vauvakuvaus - onnenhetket kauniiksi valokuviksi

Vauvakuvan vauvakuvaus antaa ihanan ajattomat kuvamuistot vauvasta ja koko perheestä!

Lapsen saaminen on elämän suurimpia lahjoja.
Kauniit valokuvat uuden elämän ihmeestä ja perheen onnesta vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa.
Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu. Jokainen ansaitsee valokuvan, joka tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin!

Ikuistamme vauvan lisäksi koko perheen luonnonkauniilla, raikkaalla ja ajattomalla tyylillä.
Kuvissa luonnollisuus näkyy rekvisiitoissa, valaistuksessa ja kuvankäsittelyssä.

Vauvakuvan alle puolivuotiaden vauvakuvaus on tehty mahdollisimman vaivattomaksi ja käteväksi.
Ajan varaat helposti netistä ja kuvaukseen pääseet nopeasti Tampereella tai Helsingissä ilman kuvausmaksua.
Kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta kuvauksen jälkeen.

Laadukkaat valokuvat ainutlaatuisesta vauva-ajasta ovat maailman ihanin muisto!

     

Vauvakuvasta sanottua:

 

Saimme todella kauniit ja laadukkaat kuvat muistoksi vauvan ensihetkistä. Vauvakuvaukseen oli helppo mennä ilman sen suurempia valmisteluita kun rekvisiitatkin olivat valmiina

 

Aivan ihana palvelu! Saimme esittää toiveita kuvista ja valokuvaajan asenne oli valloittava.

 

Oli todella mukava valokuvaus. Ystävällinen ja mukava palvelu, valokuvat tuli 12 tunnin päästä ja ovat aivan upeita! Ehdottomasti suosittelen muillekin.

 

Erittäin hieno kokemus ja upeat kuvat. Olemme supertyytyväisiä!

Kuvausinfo

Onko vauvakuvaus maksuton?
Vauvakuva tarjoaa vauvakuvauksen kaikille alle puolivuotiaille vauvoille ilman kuvausmaksua. Valmiit kuvat tulevat esille asiakkaan omaan nettigalleriaan, josta kuvia voi ostaa.

Voinko varata pidemmän kuvausajan?
Kuvausmaksuton vauvakuvaus on Tampereella 30 min ja Helsingissä 40 min. Jos haluat pidemmän 60 min kuvausajan, voit varata Muotokuvausajan. Muotokuvauksen kuvausmaksu on 85 € ja se laskutetaan ennen kuvausta.

Kannattaako kuvaus varata jo ennen vauvan syntymää?
Kuvaus tulee varata sitten kun vauva on syntynyt ja tiedät teille parhaimman kuvausajankohdan. Kuvausaikoja on tarjolla lähes joka arkipäivälle ja usein myös viikonloppuisin.

Vauvani on puolivuotias, voimmeko silti osallistua vauvakuvaukseen?
Maksuton vauvakuvaus on tarkoitettu alle puolivuotiaille vauvoille. Kuvausrekvisiitta ja kuvausaika on suunniteltu sen mukaan, että vauva ei vielä liiku itsenäisesti. Puolivuotiskuvaukseksi ja vanhempien vauvojen kuvaukseksi sopii Muotokuvaus-palvelumme.

Minulla on kaksosvauvat. Varaanko heille omat kuvausajat?
Kaksosille riittää yhteinen kuvausaika. Ilmoita varausta tehdessäsi Lisätietoja -kohtaan, että kuvaukseen osallistuvat kaksoset.

Minkä ikäisenä vauva kannattaa ikuistaa valokuviin?
Vauva kehittyy ensimmäisen puolen vuoden aikana nopeasti. Alle 3-viikkoiset vauvat nukkuvat helpoiten kuvauksen aikana ja heitä on helpoin asetella erilaisiin asentoihin. Yli 3-viikkoinen vauva ei yleensä enää nuku kuvauksen aikana. 1-2 kk ikäisenä vauvasta voi saada ensimmäisiä hymykuvia. 3-5 kk ikäiset vauvat osaavat kannatella päätään, joten heitä voidaan kuvata eri asennoissa, kuten mahallaan, selällään ja vanhemman tukemana istualtaan. Kuvaus etenee aina vauvan ikä huomioon ottaen.

    

Minkälaisia kuvia vauvasta otetaan?
Vauvasta otetaan monipuolinen kuvasarja, joka sisältää erilaisia kuvia. Sarja sisältää lähikuvat vauvan varpaista ja sormista yhdessä muiden perheenjäsenten käsien kanssa. Kuvauksen aikana voidaan muutaman kerran vaihtaa rekvisiittaa ja vauvan vaatetusta. Muutama kuva otetaan myös vauvasta yhdessä  koko perheen kanssa.

Minkä tyylisiä valokuvat ovat?
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Pääosassa kuvissa on kaunis vauva. Vauva asetellaan vain luonnollisiin asentoihin vauvan ikä huomioon ottaen. Käsittelemme valokuvat kevyesti. Tutustuthan kuvaustyyliimme esimerkkikuvien kautta.

Voinko tuoda esimerkkikuvia ja erilaista rekvisiittaa mukanani?
Kuvausaika, -paikka ja -rekvisiitta mahdollistaa esimerkkikuviemme tyyliset kuvat. Muita toiveita voi esittää ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme toteuttamaan niitä. Pientä rekvisiittaa voit tuoda kuvaukseen mukaan.

Mitä vauvalle tulisi pukea päälle kuvaukseen?
Vauvat viihtyvät parhaiten pelkällä vaipalla. Meiltä löytyy erilaisia kääreitä ja housuja vaipan peitteeksi sekä päähineeksi myssyjä ja kukkapantoja. Voit myös halutessasi ottaa vauvalle mukaan neutraalin väriset suhteellisen kevyet kuvausvaatteet.

          

Voiko kuvauksen aikana ottaa myös perhekuvan?
Toivomme, että saamme kuvata vauvaa vanhemman tai koko perheen ja sisarusten kanssa. Kuvaukseen mahtuu kerralla vauvan lisäksi kuusi perheenjäsentä.

Riittääkö kuvausaika myös sisarus- ja perhekuviin?
Pääosassa kuvauksessa on vauvan omat kuvat, mutta otamme muutaman kuvan myös koko perheestä yhdessä.

Voiko koiramme osallistua kuvaukseen?
Sisäkuvauksiimme lemmikkejä ei voi ottaa allergia- ja hygieniasyistä. Koira voi osallistua kesäaikaan ulkokuvauksiimme. Lue lisää täältä: Muotokuvaus ulkona.

Millaiset vaatteet sopivat perhekuvaan?
Vaatteiden sävyjen olisi hyvä sopia yhteen. Liian räikeitä tai suurikuvioisia vaatteita kannattaa välttää. Kuvaustausta on vaalea. Harmaa, valkoinen ja luonnonvärit sopivat herkkiin kuviin parhaiten. Tummissa vaatteissa pöly saattaa näkyä herkästi, joten ihan tummia vaatteita kannattaa välttää.

        

Onko kuvaajalla valmiina rekvisiittaa vai tuonko omaa rekvisiittaa mukanani?
Meillä on käytössä erilaista rekvisiittaa, kuten vilttejä, myssyjä, kääreitä ja koreja. Rekvisiitta on hieman erilaista Tampereella ja Helsingissä. Voit halutessasi tuoda myös omaa rekvisiittaa kuvaukseen. Emme kuvaa vauvaa ilman vaippaa.

    

Miten vauvaa tulisi valmistaa kuvaukseen?
Vauva kannattaa ruokkia hyvin ennen kuvausta ja vaippa vaihtaa vauvakuvaukseen lähtiessä. Laita vauvalle väljät vaatteet matkalle, jottei ihoon tule vaatteista painaumia. Ota tarvittaessa maitoa tuttipullossa mukaan sekä varavaippoja. Imettäminen ja vaipan vaihto onnistuu kuvauksen aikana. Vauva voi olla kuvauksessa unessa tai hereillä. Pienet vauvat (alle 3 vkoa) voi yrittää saada nukahtamaan kuvauksen ajaksi. Heitä olisi hyvä koittaa pitää hereillä ennen kuvausta, jotta unta riittäisi kuvauksen aikana. Isommat vauvat viihtyvät kuvauksessa parhaiten riittävän pitkien unien jälkeen, joten kuvaus olisi hyvä ajoittaa alkavaksi sen mukaan.

Kuinka pian näen valmiit kuvat ja voin ostaa niitä?
Valmiit kuvat tulevat esille nettigalleriaan muutaman päivän kuluttua kuvauksesta.

Kuinka paljon kuvia tulee esille nettigalleriaan?
10 kpl valokuvaajan valitsemaa parasta kuvaa.

Voinko valita itse haluamani kuvat?
Valokuvaaja valitsee ja käsittelee valmiiksi monipuolisimmat ja parhaimmat kuvat.

Voinko halutessani ostaa kaikki kuvatut kuvat käsittelemättöminä?
Ostettavissa ovat nettigalleriassa olevat valokuvaajan viimeistelemät valokuvat. Kuvien raakaversioita ei valitettavasti voi ostaa, koska ne ovat tiedostomuodossa, joka vaatii kuvien käsittelyn.

Saanko kuvat sekä väri- että mustavalkokuvina?
Kaikki kuvat tulevat nettigalleriaan värikuvina. Valokuvaaja käsittelee muutaman kuvan myös mustavalkoiseksi. Voit ostaa kaikki nettigallerian kuvat digitaalisina väri- ja mustavalkoisina verkkokaupasta hintaan 189 €.

Minkä hintaisia kuvat ovat?
Digitaaliset kuvat ovat alkaen 49€/kpl ja printtikuvat 12€. Digikuvat kaikista gallerian kuvista on 149€. Katso koko tuotehinnasto tästä.

Missä kuvaus tapahtuu?
Tampereella kuvaamme Norlandia -hotellin kuvaushuoneessa osoitteessa Biokatu 14, rakennus Finn-Medi 6-7. Helsingissä kuvaamme omassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C.

    

Miten valokuvaus varataan?
Voit selailla kuvausaikoja ja varata omasi online ajanvarauksesta. Kuvausaikoja jopa samalle päivälle on saatavissa varsinkin Tampereella vastasyntyneille.
Ajan voi varata myös asiakaspalvelustamme puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi.

En majoitu Norlandia -hotellissa Tampereella. Voinko silti osallistua kuvaukseen?
Kuvaukseen osallistuminen ei vaadi hotellissa majoittumista. Voit saapua kuvaukseen myös kotoa käsin.

Voinko osallistua kahteen kertaan kuvausmaksuttomaan vauvakuvaukseen?
Kuvaamme mielellämme vauvoja useaan kertaan! Jos tilaat vauvakuvia ensimmäisestä kuvauksesta yli 100 €:lla (kuten kaikki digikuvat), olet tervetullut uudestaan kuvausmaksuttomaan vauvakuvaukseen vauvan ollessa alle 6 kk.

Tietoa Vauvakuvasta

Vuonna 2013 perustettu Vauvakuva ikuistaa perheiden onnenhetkiä Tampereella ja Helsingissä. Meillä on kokemus 4.000 vauvaperheen valokuvauksesta. Jokainen ansaitsee laadukkaan valokuvan, joka tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin. Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu.

Varpu

Varpu Rautaniemi

Valokuvaaja Varpu vastaa valokuvauksista Tampereella ja kertoo kuulumisia vauvojen ihanasta maailmasta Instagramissa @vauvakuva.

Aino Vuokola_nettiin

Aino Vuokola

Valokuvaaja Aino kuvaa Helsingissä ja vastaa Vauvakuvan asiakaspalvelusta ja Facebookista.

Aino Luukkanen

Valokuvaaja, Vauvakuva-yrittäjä Aino kuvaa studiollamme Helsingissä ja vastaa Vauvakuvan liiketoiminnasta.

 

Varaa oma valokuvausaika!