Valokuvaukset Helsingissä

Valokuvauspalvelumme Töölön studiolla

Kodikas studiomme sijaitsee Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C, tervetuloa!

ensihetkienkuvaus_ikoni

VAUVAKUVAUS

Yksilöllinen ammattilaisvalokuvaus vauvoille 0-9 kk, johon koko perhe saa osallistua. Kuvausmaksu 0 € (maksat vain valitsemistasi kuvatuotteista). Kuvausaika 40 min. Kaunis monipuolinen kuvasarja vauvasta ja koko perheestä yhdessä tulee selailtavaksi omaan jaettavaan nettikuvagalleriaan, josta tilaukset tehdään kuvauksen jälkeen. Pidemmäksi vauva- ja perhekuvaukseksi sopii Muotokuvaus 60 min tai Newborn-kuvaus 2 h.

Varaa Lue lisää

taaperokuvaus_ikoni

MUOTOKUVAUS

Taltioimme tärkeät hetket kauniisti ja yksilöllisesti. 1-vuotiskuvaus, odotusajan kuvaus, pidempi vauvakuvaus, lapsikuvaus tai muu muotokuvaus 60 min. Aikaa on varattu rekvisiittavaihdoksiin ja useampiin erilaisiin perhekuviin eri kokoonpanoilla. Kaunis monipuolinen kuvasarja tulee selailtavaksi omaan jaettavaan nettikuvagalleriaan. Kuvausmaksu 85 € laskutetaan sähköpostitse ja kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta erikseen.

Varaa Lue lisää

taaperokuvaus_ikoni

NEWBORN -vastasyntyneen kuvaus

Yksilöllinen, vauvantahtinen vastasyntyneen kuvaus. 2 tuntia rentoa kuvausaikaa erilaisille poseeratuille kuville, vauvan nukahtamiselle, useille rekvisiittavaihdoksille ja monipuolisille perhe- ja sisaruskuville. Kuvausmaksu 160 € laskutetaan ja kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta erikseen.

Kuvausaika 1 - 14 päivän ikäiselle vauvalle varataan asiakaspalvelustamme:
asiakaspalvelu@vauvakuva.fi, puh. 040 648 6688 (ark. klo 9-15)

Lue lisää

TARJOUKSET ja LAHJAKORTIT

Meillä on kanta-asiakastarjouksia useampaan kuvaukseen tuleville ihanille asiakkaillemme: Vauvakuvaukseen useampaan kertaan; Odotusajankuvaus sekä vauvakuvaus ja Muotokuvaustarjous kanta-asiakkaillemme. Ihanat lahjakortit ja kuvauspaketit löytyvät Lahjapuodistamme.

Tarjoukset Lahjakortit

 

Kaunis studiomme sijaitsee Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C.
Maksullisia parkkipaikkoja löytyy rauhallisen Ilmarinkadun varrelta tai lähialueelta.
Helsingin studiollamme perheiden onnea ikuistaa valokuvaajat Aino V, Aino L ja Hanna.
Lämpimästi tervetuloa kuvauksiimme!

  

Kuva kertoo: Olen odotettu & rakastettu

Ikuistamme onnenhetket kauniiksi valokuviksi

Tervetuloa!