Vauvakuva

Vauvakuvaus Helsinki

Yksilöllinen ammattilaisvalokuvaus vauvoille, johon koko perhe voi osallistua. Ei kuvausmaksua vauvoille 0-9 kk. Kerrothan vauvan iän ja sukupuolen sekä ketkä muut osallistuvat valokuvaukseen Lisätiedot -kentässä. Jos sinulla on lahjakortti, ilmoitathan lahjakortin koodin lisätiedoissa. 
Varaathan ajan vasta kun vauva on syntynyt. Kuvausvaraus on sitova. Mahdollinen kuvauksen siirto tai peruutus tulee tehdä viimeistään 1 vrk ennen kuvausta. Peruuttamattoman ajan tilalle ei voi varata uutta vauvakuvausta.

Kaunis monipuolinen kuvasarja tulee selailtavaksi omaan nettikuvagalleriaan, josta kuvat ostetaan kuvauksen jälkeen. Laaja valikoima valokuvatuotteita on ostettavissa Vauvakuvan verkkokaupasta.

Ota yhteys Vauvakuvan asiakaspalveluun jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaa. Newborn-vastasyntyneen kuvaukset sovitaan erikseen (1-14 vrk vauvoille, 2 h, 160 €). Kysy aikaa asiakaspalvelusta.

Vauvakuvan studio sijaitsee Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Soita Vauvakuvan omaa ovikelloa ala-oven oikealla puolella. Kuvausaika on 40 min/perhe. Studioon pääsee sisälle edellisen asiakkaan lähdettyä. Sisälle mahtuu max. 75 cm leveät vaunut. Isommat vaunut on jätettävä sisäpihalle.

Tutustuthan kuvausinfoon etukäteen: Vauvakuvaus

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aika valokuvaukseen

Klo
{{hour}}
{{day.weekDay}} {{day.date.getDate()}}.{{day.date.getMonth() + 1}}
{{event.startTimeString}}-{{event.endTimeString}}

Valitsemasi aika: -

Valitsemasi aika: {{calendar.chosenEvent.startTime | date:"d.M.yyyy"}} klo {{calendar.chosenEvent.startTimeString}}-{{calendar.chosenEvent.endTimeString}}

Tutustu Tilaus- ja toimitusehtoihin

Saat vahvistuksen kuvausajasta sähköpostilla.