Vauvakuva

Vauvakuvaus Helsinki

Yksilöllinen ammattilaisvalokuvaus vauvoille, johon koko perhe voi osallistua. Kerrothan vauvan iän ja nimen tai sukupuolen sekä ketkä muut osallistuvat valokuvaukseen Lisätiedot -kentässä. Jos sinulla on lahjakortti, ilmoitathan lahjakortin koodin lisätiedoissa. 
Varaathan ajan vasta kun vauva on syntynyt. Kuvausvaraus on sitova. Mahdollinen kuvauksen siirto tai peruutus tulee tehdä viimeistään 1 vrk ennen kuvausta. Peruuttamattoman ajan tilalle ei voi varata uutta vauvakuvausta. Kuvausmaksuton vauvakuvaus on voimassa Helsingissä vuoden 2019 loppuun.

Kaunis monipuolinen kuvasarja tulee selailtavaksi omaan nettikuvagalleriaan, josta kuvat ostetaan kuvauksen jälkeen. Laaja valikoima valokuvatuotteita on ostettavissa Vauvakuvan verkkokaupasta.

Ota yhteys Vauvakuvan asiakaspalveluun jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaa. Alle kaksiviikkoisille sopii myös Newborn -vastasyntyneen kuvaus (2 h, 150 €). Kysy aikaa asiakaspalvelusta.

Vauvakuvan studio sijaitsee Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Soita Vauvakuvan omaa ovikelloa ala-oven oikealla puolella. Kuvausaika on 40 min/perhe. Studioon pääsee sisälle edellisen asiakkaan lähdettyä. Sisälle mahtuu max. 75 cm leveät vaunut. Isommat vaunut on jätettävä sisäpihalle.

Tutustuthan kuvausinfoon ja hinnastoon etukäteen. Lämpimästi tervetuloa!

Valitettavasti vapaita kuvausaikoja ei ole tällä hetkellä saatavilla.