Vauvakuva

Vauvakuvaus Tampere

Yksilöllinen ammattilaisvalokuvaus vauvoille, johon koko perhe on tervetullut. Ei kuvausmaksua vauvoille 0-9 kk. Kerrothan vauvan iän ja sukupuolen sekä ketkä osallistuvat valokuvaukseen Lisätiedot -kentässä. Jos sinulla on lahjakortti, ilmoitathan lahjakortin koodin lisätiedoissa. 

Tutustuthan kuvausinfoon etukäteen: Vauvakuvaus

Varaathan ajan vasta kun vauva on syntynyt. Kuvausvaraus on sitova. Mahdollinen kuvauksen siirto tai peruutus tulee tehdä viimeistään 1 vrk ennen kuvausta. Peruuttamattoman ajan tilalle ei voi varata uutta vauvakuvausta.

Kaunis monipuolinen kuvasarja tulee selailtavaksi omaan nettikuvagalleriaan, josta kuvatuotteet ostetaan kuvauksen jälkeen. Kuvausaika on 40 minuuttia joko oman hotellihuoneenne rauhassa synnytyksen jälkeen tai kuvaushuoneessa. Kun tulette kuvaukseen kotoa, valokuvaaja noutaa teidät hotellin ala-aulan vastaanotosta kun ilmoitatte varausvaiheessa huonenumeroksi "Ei ole". Ota yhteys Vauvakuvan asiakaspalveluun jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaa. 

Alle kaksiviikkoisille sopii myös Newborn -vastasyntyneen kuvaus (2 h, 160 €). Kysy aikaa asiakaspalvelusta.

Kuvauspaikka Norlandia Tampere -hotellin Perheonni, 4. krs., Biokatu 14. Varaathan riittävästi aikaa pysäköintiin, paikkoja löytyy hotellin läheisyydestä sekä kauempaa Kuntokadun varrelta.

Lämpimästi tervetuloa!

Valitettavasti vapaita kuvausaikoja ei ole tällä hetkellä saatavilla.