Tuotehinnasto

Verkkokauppamme tuotevalikoima ja hinnat

Kuvausmaksut

Tampereella ja Helsingissä

Vauvakuvaus 0 €
Yksilöllinen ammattilaisvalokuvaus alle puolivuotiaille vauvoille, johon koko perhe saa osallistua. Kuvausmaksu 0 €. Maksat vain valitsemistasi kuvista: Kuvat ja kuvatuotteet tilataan alla olevien hintojen mukaan verkkokaupasta kuvauksen jälkeen.

Muotokuvaus studiossa 85 €
Pidempi vauvakuvaus, odotusajan kuvaus, 1-vuotiskuvaus, puolivuotiskuvaus, lapsikuvaus, valmistujaiskuvaus tai muu muotokuvaus 60 min.

Newborn -vastasyntyneen kuvaus 160 €
Yksilöllinen vastasyntyneen kuvaus 2 h. Kuvaus soveltuu parhaiten 1-14 päivän ikäisille vauvoille. Kuvausaika varataan asiakaspalvelumme kautta.

Muotokuvaus ulkona 50 € (Kevät-syyskausi)
Odotusajan kuvaus, 1-vuotiskuvaus, perhekuvaus, lapsikuvaus, valmistujaiskuvaus tai muu muotokuvaus kauniissa luonnossa keväästä alkusyksyyn. Kuvausaika 30 min.

Kuvausmaksu laskutetaan ennen kuvausta. Peruuttamatta jätetystä kuvauksesta veloitetaan kuvausmaksu kokonaisuudessaan.
Kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta erikseen alla olevien hintojen mukaan. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Katso Tarjoukset!

Printtikuvat

Printtikuvat alkaen 20 €

Vauvakuvan printtivalokuvat ovat erittäin korkealaatuisia ja painetaan Suomessa Fujifilm ammattivalokuvapaperille. Viimeistelyyn on valittavissa joko Lustre matta tai kiiltävä pinta.

Printtikuvat 3 kpl 10 x 15 cm koossa 35 €
Printtikuvat 15 x 23 cm koossa 20 €
Printtikuvat 20 x 30 cm koossa 30 €
Printtikuvat 30 x 45 cm koossa 50 €

Digitaaliset valokuvat

Digikuvat kaikista kuvagallerian kuvista 149 €
Suosituin tuotteemme on kaikki kuvagalleriasi upeat valokuvat korkealaatuisina digitaalisina kuvatiedostoina käyttö- ja uudelleentulostusoikeuksin. Digikuvien koko ja tarkkuus (300 ppi) riittää hyvin isoihinkin suurennoksiin. Pakattu zip-tiedosto on ladattavissa heti maksamisen jälkeen.

Digikuvat kaikista kuvagallerian kuvista värillisinä ja mustavalkoisina 189 €
Kuvagallerian kuvat sekä värillisinä että mustavalkoisina.

Digikuvat + Printtipaketti mini 219 €
Tämä kuvapaketti on kätevä tapa säilöä kaikki ihanat muistot. Saat sekä albumiin tai kehyksiin laitettavia laadukkaita printtikuvia koossa 20x30 cm, 15x23 cm ja 10x15 cm että korkealaatuiset digitaaliset kuvatiedostot kaikista kuvagalleriasi valokuvista.

Digikuvat + Printtipaketti maxi 349 €
Tämä kuvapaketti on paras tapa säilöä ja jakaa kaikki ihanat muistot läheisten kanssa. Saat sekä albumiin tai kehyksiin laitettavia laadukkaita printtikuvia koossa 20x30 cm, 15x23 cm ja 10x15 cm että korkealaatuiset digitaaliset kuvatiedostot kaikista kuvagalleriasi valokuvista. Lisäksi saat upean kolmen kuvan kollaasin 30x40 cm koossa.

Digikuva yhdestä valokuvasta 49 €
Valitsemasi valokuva digitaalisena korkealaatuisena tiedostona käyttö- ja uudelleentulostusoikeuksilla. Digikuvan koko ja tarkkuus (300 ppi) riittää hyvin isoihinkin suurennoksiin. Kuvatiedosto on ladattavissa heti tilauksen jälkeen.

Upeat ripustusvalmiit valokuvataulut

Valokuva tulee parhaiten esille näyttävänä tauluna seinällä. Kaikki taulumateriaalimme ovat erittäin korkealaatuisia ja kestäviä. Taulumateriaalien mallit ovat nähtävillä kuvauksen yhteydessä.

Helmiäispintainen alumiinitaulu 50 x 75 cm 165 €
Upea fine art -tulostus paksulle (280 g.) Permajet Smooth Pearl -paperille, jossa on lämmin pohjasävy ja puolikiiltävä helmiäismäinen pintastruktuuri. Taulun pohjustuksena on taipumaton ja erittäin kevyt 2 mm alumiinikomposiittilevy, joka on museoiden hyväksymä menetelmä. Ripustukseen taulussa on alumiinilista, jossa tukevat kulmaraudat.

Korkeakiiltoinen akryylitaulu 50 x 75 cm 220 €
Näyttävä Prosec -taulu on erittäin kestävä, koska kuvan päällä on 3 mm akryylilevy, joka suojaa UV-säteilyltä. Pohjustuksena on 2 mm alumiinikomposiittilevy ja ripustuksena on alumiiniset kiinnityskiskot.

Mattapintainen puutaulu 15 x 15 cm 75 €
Kuva painetaan sileälle mattapintaiselle Museo Portfolio Rag -puuvillapaperille, jonka paksuus on 300 g. Pohjustuksena on Plywood -puutaulu. Taulussa on valmis ripustin, mutta se näyttää kauniilta ja pysyy hyvin pystyssä tasolla myös itsestään. Laadukas ja kaunis puutaulu sopii mainiosti esimerkiksi lapsen huoneeseen tai lahjaksi isovanhemmille.

Canvas-taulu 50 x 75 cm, 150 €
Canvas-taulu valokuvastasi näyttävässä koossa 50 x 75 cm. Kuviin käytetään huippulaatuista PermaJet Saturn Semi-Gloss canvasta. Canvas käsitellään suojapinnoitteella.

canvas_taulu

Valitsemasi taulu 1 kpl 30 x 45 cm koossa 120 €

Kolmen taulun sarja koossa 20 x 30 tai 20 x 20 cm 190 €

Muut valokuvatuotteet

Printtivalokuvat ovat erittäin korkealaatuisia ja ne painetaan Suomessa Fujifilm ammattivalokuvapaperille. Viimeistelyyn on valittavissa joko Lustre matta tai kiiltävä pinta.

Kortit omalla kuvalla, 10x15 cm, 10 kpl 50 €
Uniikit kuvakortit omalla kuvalla, valittavissa eri korttimalleja. Kortin voi personoida omalla tekstillä.
kortti_kokokuva_vaaka   

Syntymätaulu omilla tiedoilla 15 x 20 cm 35 €  / 20 x 30 cm 40 €
Personoitu kuvataulu vauvan syntymätiedoilla tai syntymäkuukaudella.

syntymataulut_net

 

Valokuvakollaasi 30 x 40 cm 70 €
Näyttävä kolmen kuvan kollaasi, joka on helppo kehystää. Valittavissa vaaka- tai pystymalli.

Lahjakortit

Vauvakuvan Lahjakortit

Lahjakortit Vauvakuvan kuvauspalveluihin ja kuvatuotteisiin löydät Lahjapuodista.
Lahjapuodin valikoimassa on myös kauniita sisustusjulisteita ja valokuvatuotteita.