Tampere

Valokuvauspalvelumme Tampereella

Toimimme Norlandia -hotellin tiloissa, osoite Biokatu 14, rakennus Finn-Medi 6-7, 33520 Tampere.

ensihetkienkuvaus_ikoni

VAUVAKUVAUS

Yksilöllinen ammattilaisvalokuvaus alle puolivuotiaille vauvoille, johon koko perhe saa osallistua. Kuvausmaksu 0 € (maksat vain valitsemistasi kuvatuotteista). Kuvausaika on 30 min. Kaunis monipuolinen kuvasarja vauvasta ja koko perheestä yhdessä tulee selailtavaksi omaan jaettavaan nettikuvagalleriaan, josta tilaukset tehdään kuvauksen jälkeen. Pidemmäksi vauvakuvaukseksi sopii muotokuvaus 60 min.

Varaa Lue lisää

lahjakuvaus_ikoni

MUOTOKUVAUS

Taltioimme elämän tärkeät hetket kauniisti ja yksilöllisesti. Pidempi vauvakuvaus, odotusajankuvaus, 1-vuotiskuvaus, puolivuotiskuvaus, lapsikuvaus, valmistujaiskuvaus tai muu muotokuvaus 60 min. Aikaa on varattu rekvisiittavaihdoksiin ja useampiin erilaisiin perhekuviin eri kokoonpanoilla. Kuvausmaksu 85 € laskutetaan ja kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta erikseen.

Varaa Lue lisää

taaperokuvaus_ikoni

ARBORETUMIN ULKOKUVAUS

Kuvaamme muotokuvia ulkona Arboretumin kauniissa miljöössä keväästä alkusyksyyn. Kuvausaika on 30 min. Kuvausmaksu 50 € laskutetaan ja kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta erikseen. Kuvaukseksi sopii esimerkiksi odotusajan kuvaus, perhekuvaus, 1-vuotiskuvaus, valmistujaiskuvaus, parikuvaus tai muu muotokuvaus.

Varaa Lue lisää

 TARJOUKSET ja LAHJAKORTIT

Meillä on kanta-asiakastarjouksia useampaan kuvaukseen tuleville ihanille asiakkaillemme: Vauvakuvaukseen kahteen kertaan; Vauvan vuosi -kuvauspaketti; Odotusajankuvaus sekä vauvakuvaus; Muotokuvaus kanta-asiakkaillemme. Ihanat lahjakortit ja kuvauspaketit löytyvät Lahjapuodistamme.

Tarjoukset Lahjakortit

Ikuistamme onnenhetket kauniiksi valokuviksi

Tervetuloa