Tampere

Valokuvauspalvelumme Tampereella

Toimimme Norlandia -hotellin tiloissa, osoite Biokatu 14, rakennus Finn-Medi 6-7, 33520 Tampere. Pysäköintitilaa hotellin edessä ja Kuntokadun varrella.

ensihetkienkuvaus_ikoni

VAUVAKUVAUS

Yksilöllinen ammattilaisvalokuvaus alle puolivuotiaille vauvoille, johon koko perhe saa osallistua. Kuvausmaksu 0 € (maksat vain valitsemistasi kuvatuotteista). Kuvausaika on 30 min. Kaunis monipuolinen kuvasarja vauvasta ja koko perheestä yhdessä tulee selailtavaksi omaan jaettavaan nettikuvagalleriaan, josta tilaukset tehdään kuvauksen jälkeen. Pidemmäksi vauva- ja perhekuvaukseksi sopii Muotokuvaus 60 min tai Newborn-kuvaus 2 h.

Varaa Lue lisää

lahjakuvaus_ikoni

MUOTOKUVAUS

Taltioimme elämän tärkeät hetket kauniisti ja yksilöllisesti. Pidempi vauvakuvaus, odotusajankuvaus, 1-vuotiskuvaus, puolivuotiskuvaus, lapsikuvaus, valmistujaiskuvaus tai muu muotokuvaus 60 min. Aikaa on varattu rekvisiittavaihdoksiin ja useampiin erilaisiin perhekuviin eri kokoonpanoilla. Kaunis monipuolinen kuvasarja tulee selailtavaksi omaan jaettavaan nettikuvagalleriaan. Kuvausmaksu 85 € laskutetaan ja kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta erikseen.

Varaa Lue lisää

taaperokuvaus_ikoni

NEWBORN -vastasyntyneen kuvaus

Yksilöllinen, vauvantahtinen vastasyntyneen kuvaus. 2 tuntia rentoa kuvausaikaa erilaisille poseeratuille kuville, useille rekvisiittavaihdoksille, monipuolisille perhe- ja sisaruskuville ja vauvan nukahtamiselle. Kuvausmaksu 160 € laskutetaan ja kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta erikseen.

Kuvausaika 1 - 14 päivän ikäiselle vauvalle varataan asiakaspalvelumme kautta:
asiakaspalvelu@vauvakuva.fi, puh. 040 648 6688 (ark. klo 9-15)

 TARJOUKSET ja LAHJAKORTIT

Meillä on kanta-asiakastarjouksia useampaan kuvaukseen tuleville ihanille asiakkaillemme: Vauvakuvaukseen kahteen kertaan; Odotusajankuvaus sekä vauvakuvaus ja Muotokuvaustarjous kanta-asiakkaillemme.

Ihanat lahjakortit ja kuvauspaketit löytyvät Lahjapuodistamme.

Tarjoukset Lahjakortit

Ikuistamme onnenhetket kauniiksi valokuviksi

Tervetuloa