Vauvakuvaus Norlandia -hotellissa

Vauvakuvaus hotellin Perheonnessa - ihanin muisto!

Lapsen saaminen on elämän suurimpia lahjoja. Kauniit valokuvat lapsen syntymästä vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa. Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu.

Vauvakuvaus Norlandia-hotellissa Tampereella on helppo ja ikimuistoinen tapa ikuistaa uuden perheenjäsenen ensihetket ja koko perheen onni. Vauvakuva tarjoaa ainutlaatuista valokuvauspalvelua Norlandia-hotellin vastasyntyneiden osastolla Perheonnessa. Vauvakuvauksen voi varata omaan hotellihuoneeseen majoittumisen yhteydessä tai tulla vauvan kanssa samassa kerroksessa olevaan kuvaushuoneeseemme. Vauvakuvaus sisältää yksilökuvia vauvasta ja perhe- ja sisaruskuvat. Vauvakuvaukseen voi osallistua vaihtoehtoisesti kotiutumisen jälkeen jos perhe ei majoitu Perheonnessa synnytyksen jälkeen tai haluaa tulla kuvaukseen myöhemmin.

vauvakuvaus potilashotellissa

VAUVAKUVAUS

Yksilöllinen ammattilaisvalokuvaus vauvoille, johon koko perhe saa osallistua. Kuvausmaksu 0 €! Kaunis monipuolinen kuvasarja vauvasta ja koko perheestä yhdessä tulee selailtavaksi omaan jaettavaan nettikuvagalleriaan. Maksat vain valitsemistasi kuvatuotteista.

vauvakuvaus potilashotellissa

Varaa Lue lisää

vauvakuvaus potilashotellissa

MUOTOKUVAUS

Taltioimme onnenhetket kauniisti ja yksilöllisesti. Pidempi vauvakuvaus, odotusajankuvaus, 1-vuotiskuvaus, puolivuotiskuvaus, perhekuvaus tai muu muotokuvaus 60 min. Kuvausmaksu 85 € laskutetaan ja kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta erikseen.

valokuvaus potilashotellissa

Varaa

 

Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu

vauvakuvaus potilashotellissa

Kaunein muisto

Ihana valokuvaajamme Varpu Rautaniemi ikuistaa perheenne onnenhetket kauniiksi valokuviksi. Kuvissa näkyy ilo, onni ja rakkaus.

vauvakuvaus potilashotellissa

Luonnollisia, kauniita kuvia

Kuvissa luonnollisuus näkyy rekvisiitoissa, valaistuksessa ja kuvankäsittelyssä. Luonnonvalo tekee kuvista aitoja, herkkiä ja tunnelmallisia.

vauvakuvaus potilashotellissa

Perheonni

Perheenjäsenet ovat aina tervetulleita kuvauksiimme. Kuva sisaruksen, vanhemman tai koko perheen kanssa on tärkeä muisto tulevaisuudessa.

vauvakuvaus potilashotellissa

Elämän suurin lahja

Kauniit valokuvat lapsuusvuosista vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa. Laadukas valokuva tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Toimimme Norlandia hotellin tiloissa, osoite Biokatu 14, rakennus Finn-Medi 6-7, 33520 Tampere

vauvakuvaus potilashotellissa

Ihanat asiakkaamme ovat kertoneet...

Ihana tunnelma kuvissa ja helppo paikka tulla kuvattavaksi. Se lämpö joka huokui koko perheeseen, oli äärettömän ihanaa. Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja oli täydellä sydämellä meidän kanssa, sitä harvoin tapaa. Henkilökunta on vaan yksinkertaisesti loistavia. Kuvauksessa tuntui kun aika olisi pysähtynyt ja saatiin kokea jotain todella arvokasta. -Mervi

Todella asiantunteva ja ihana kuvaushetki koko perheelle. Ei ole lainkaan kiireen tuntua ja valokuvaaja todella osaa käsitellä lapsia <3 -Soili

Ihana, ammattitaitoinen kuvaaja. Helppo tulla paikalle, vauvalle paras ympäristö (vrt.kylmä iso studio), saa ainutkertaisen muiston vastasyntyneestä ja tuoreeltaan koko perheestä. Saa valita haluamansa kuvat useasta loistavasta vaihtoehdosta. -Wilhelmiina

Ainutkertainen mahdollisuus ikuistaa perheen ja vauvan kuvat. Kun tapaamme ensikertaa vauvan kanssa, haluamme taipaleemme ikuistettavan jokaiselta tärkeältä hetkeltä ja mikä sen suurempi hetki onkaan, kuin ensihetket Potilashotellilla. Kuvaaja oli aivan ihana! Sai rentoutumaan, otti hyvin vauvan tarpeet huomioon ja kuunteli toiveitamme. -Linda

Ikuistamme onnenhetket kauniiksi valokuviksi

Varaa oma kuvausaika!