Perhekuvaus Töölössä Väinämöisen puistossa

Perhekuvaus Töölössä Väinämöisen puistossa

Väinämöisen puiston vehreä kuvausmiljöö Vauvakuvan studion lähellä Töölössä sopii erinomaisesti kaikenlaisiin perhekuvauksiin, 1-vuotiskuviin, odotusajankuviin tai vaikka valmistujaiskuviin. Nyt on hyvä aika varata lähestyvän kesäkauden- tai jo syksyn lapsi-, odotusajan- tai perhekuvaus.

Väinämöisen puistossa on kauniita vanhoja puita, vehreää nurmea, mäntyjä ja kalliota. Puistokuvaus sopii erityisesti lapsille, jotka osaavat istua itse ilman tukea ja sitä vanhemmille lapsille. Kuvauksemme sisältävät aina ihanat sisaruskuvat ja perhekuvat. Puistokuvauksen kuvausmaksu Väinämöisen puistossa on 85 € ja kuvausaika tunnin.

puistokuvaus

Lue lisää: Puistokuvaus

Varaa aika puistokuvaukseen

 

Vai haluatko kuvauksen muualle?

Kuvaamme mielellämme myös muualla kauniissa luonnossa pääkaupunkiseudulla. Kauniita kuvauspaikkoja ovat esimerkiksi Haagan Alppiruusupuisto, jossa kukinta on kauneimmillaan alkukesästä, Lammassaaren pitkospuut, Talvipuutarha, merenrannat ja metsät. Yksilöllisen kesäkuvauksen kuvausmaksu on 125 € ja kuvausaika on noin tunnin. Kuvat ostetaan erikseen verkkokaupan kautta hinnaston mukaan. Varaa oma aikasi suoraan asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelu@vauvakuva.fi.

puistokuvaus

 

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!