Odotuskuvaus

 

Ainutlaatuinen hetki rakkaudesta ja uuden elämän odotuksesta

Kauniit valokuvat odotusajasta vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa.
Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu.

Odotuskuvauksissamme kuvaamme odottavaa äitiä ja halutessanne myös perhe- ja parikuvia. Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Kuvausympäristö on vaalea ja valoisa. Pääosassa kuvissa on odotuksen kaunis onni ja kuvattavien välinen yhteys.

Vaatetus

Odotuskuvaukseen äidin vaatetukseksi sopii:

-Alusvaatteet
-Alusvaatteet + villatakki
-Vatsaa korostava kaunis mekko
-Neutraalin värinen paita ja housut

Helsingin studiolta meiltä löytyy pitkä vaalea ja läpinäkyvä tyllihame ja vaaleanpunainen mekko. Tyllihameen kanssa sopii omat alusvaatteet tai yläosaksi vaalea paita. Tampereelta löytyy pitkä vaalea läpikuultava hame.

Paljas vatsa näyttää kuvissa kauniilta ja herkältä. Kädet asetellaan kuvissa vatsan ympärille, joten kynnet kannattaa huolitella ennen kuvausta. Pitkät hiukset näyttävät kauniilta avonaisina. Rekvisiitaksi voit ottaa esimerkiksi vauvan tossut tai lelun ja ultraäänikuvan. Muiden perheenjäsenten vaatteet kannattaa valita sopimaan äidin vaatteiden kanssa yhteen. Muutamissa kuvissa isä voi halutessaan olla myös ilman paitaa.

TARJOUS!

Odotuskuvaus (40 min) ilman kuvausmaksua helmikuun loppuun asti! (Norm. 60 min, 85 €)
Tarjoamme vaihtoehdoksi lyhyemmän odotuskuvauksen. Kuvauksessa voidaan ottaa kuvia yhdellä tai kahdella eri asulla ja valmiita kuvia tulee nähtäville galleriaan noin 10 kpl. Kuvien hinnat voimassa olevan hinnaston mukaan. Kuvaus toteutetaan tammi-helmikuun 2019 aikana. Varaus tehdään Vauvakuvauskalenterin kautta, jossa ajat ovat 40 min mittaisia.

Tässä varauslinkit:
Helsingin studion ajanvaraus
Tampereen ajanvaraus

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!