Odotusajankuvaus

Odotusajankuvaus

Ikuista odotuksen onni ja hehku

odotuskuvaus

Odotusajankuvaus

Kauniit valokuvat odotusajasta vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa.
Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu.
Taltioimme tärkeät hetket kauniisti ja yksilöllisesti.
Tyylimme on luonnonkaunis, raikas ja ajaton.

Varaa tästä odotusajankuvaus Helsinkiin.

Kuvausinfo

Odotusajankuvaus

 • kuvausaika 60 min
 • Helsingissä studiossa Töölössä, kuvausmaksu 125 €, kuvat hinnaston mukaan
 • Keväästä syksyyn mahdollisuus myös kuvaukseen ulkona. Lue lisää Helsingin ulkokuvauksista

Ennen kuvausta

 • Varaa kuvausaika kätevästi nettiajanvarauskalenterista
 • Kuvausmaksu maksetaan kortilla kuvauspaikalla
 • Saavu kuvaukseen rennoin ja iloisin mielin!

Kuvauksen varaus
Varauksen voi tehdä suoraan nettiajanvarauskalenterista tai asiakaspalvelumme kautta puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta kuvauksen siirrosta tai peruutuksesta viipymättä asiakaspalveluumme tai kuvauspäivänä suoraan valokuvaajalle. Studiolla emme kuvaa lemmikkejä, joten myös allergikot voivat tulla studiolle. Kesäkuvaukseen ulos voi tulla perheen koira mukaan.

Vaatetus ja kuvaukseen valmistautuminen
Paljas vatsa näyttää kuvissa kauniilta ja herkältä. Vatsaa korostava yksivärinen mekko sopii myös odotusajan kuviin. Myös alusvaatteet yhdessä villatakin kanssa on hyvä yhdistelmä. Studiolta löytyy kauniita odotusasuja, joita voi lainata kuvauksessa, mm. valkoinen pitsinen aamutakki, pitkä harmaa mekko, vaaleanpunainen pitsimekko, ja valkoinen tyllikankainen pitkä hame. Hameen kanssa sopii esimerkiksi rintaliivit tai vaalea paita. Kiinnitä huomiota myös alushousujen valintaan, sillä ne saattavat näkyä odotushameen alta. Kädet asetellaan kuvissa vatsan ympärille, joten kynnet kannattaa huolitella ennen kuvausta. Pitkät hiukset näyttävät kauniilta avonaisina. Rekvisiitaksi voit ottaa esimerkiksi vauvan tossut tai lelun ja ultraäänikuvan. Muiden perheenjäsenten vaatteet kannattaa valita sopimaan äidin vaatteiden kanssa yhteen. Muutamissa kuvissa isä voi halutessaan olla myös ilman paitaa. Kauniisti laskeutuvat materiaalit näyttävät kuvissa hyviltä, kuten pitsi, neuleet ja silkkimäiset materiaalit.

Saapuminen kuvaukseen
Kuvaamme kodikkaassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Pysäköintitilaa on yleensä kiitettävästi rauhallisen Ilmarinkadun varrella. Studiolla ei ole odotustilaa, joten saavuthan kuvaukseen ajallaan. Sisälle studioon pääsee edellisen asiakkaan lähdettyä.

Korona-aikana
Kuvaukseen voi tulla vain terveenä ja kuvaus voidaan siirtää nopealla aikataululla jos flunssan oireita ilmenee. Valokuvaaja käyttää kasvomaskia kuvauksessa ja sitä suosittelemme myös kuvaukseen saapuville aikuisille. Maskin voi ottaa pois aina kuvissa ollessa. Kuvausajat ovat tavallista väljemmin ja studio puhdistetaan kuvausten välissä.

Kuvauksessa

 • Osaavat kuvaajamme neuvovat ja ohjaavat kuvauksessa
 • Monipuoliset kuvat odottavasta äidistä ja koko perheestä
 • Kauniit rekvisiitat käytössänne

Kauniit ajattomat kuvat
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Kuvausympäristö on vaalea ja valoisa. Pääosassa kuvissa on odotuksen kaunis onni ja kuvattavien välinen yhteys. Kuvaus sisältää kuvia äidistä erikseen, yhteiskuvia kumppanin kanssa ja koko perheestä.

Kuvauksen jälkeen

 • Kuvagallerialinkki omaan sähköpostiin
 • Kuvien kätevä tilaus suoraan verkkokaupan kautta

Kuvagalleria ja kuvien osto
Saat linkin sähköpostitse valmiiseen kuvagalleriaan noin viikon kuluessa kuvauksesta. Voit jakaa gallerialinkkiä tuttavillesi ja he voivat tehdä omat tilauksensa. Galleriassa on esillä minimissään 20 kpl valokuvaajan valitsemaa ja valmiiksi käsiteltyä kuvaa. Gallerian yhteydessä on verkkokauppa, jonka kautta ostat valitsemasi kuvatuotteet lempikuvistasi. Koko tuotehinnaston näet täältä. Digikuvat saat käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan postitse kotiisi. Kuvagalleria on auki 2 kk sen avaamisesta.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

Ihanat asiakkaamme ovat kertoneet...

Kuvaustyyli on ihanan rehellinen, herkkä ja seesteinen. On ihana ikuistaa ainutlaatuinen hetki valokuviksi ammattilaisen toimesta. Arvostin rentoa otetta kuvaajalta. Hän teki tilanteen helpoksi, ohjasi hyvin ja sai oman jännityksen katoamaan kuvattavana olemisesta.

I was really impressed with the work: maternity photoshoot went very smoothly, the photographer was very helpful and supporting throughout the photoshoot. We got the photos very quickly and they were adorable! Thank you !!! -Alina