Odotuskuvaus

Kauniit valokuvat odotusajasta vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa.
Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu.
Taltioimme tärkeät hetket kauniisti ja yksilöllisesti.
Tyylimme on luonnonkaunis, raikas ja ajaton.

Odotusajan valokuvaukset toteutamme Tampereella Norlandia-hotellissa
ja Helsingissä studiossa Töölössä.

Varaa tästä odotuskuvaus Tampereelle tai Helsinkiin.

Kuvausinfo

Odotuskuvaus

 • rv 32-36
 • kuvausaika 60 min
 • kuvausmaksu 85 €, kuvatuotteet hinnaston mukaan
 • Helsingissä studiossa Töölössä
 • Tampereella Norlandia-hotellissa
 • Keväästä syksyyn mahdollisuus myös kuvaukseen ulkona

Ennen kuvausta

 • Varaa kuvausaika kätevästi netin kautta
 • Kuvausmaksu laskutetaan erikseen
 • Saavu kuvaukseen rennoin ja iloisin mielin!

Kuvauksen varaus
Varauksen voi tehdä suoraan online ajanvarauksesta tai asiakaspalvelumme kautta puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta kuvauksen siirrosta tai peruutuksesta viipymättä asiakaspalveluumme tai kuvauspäivänä suoraan valokuvaajalle.

Vaatetus ja kuvaukseen valmistautuminen
Paljas vatsa näyttää kuvissa kauniilta ja herkältä. Vatsaa korostava yksivärinen mekko sopii myös odotusajan kuviin. Myös alusvaatteet yhdessä villatakin kanssa on hyvä yhdistelmä. Meiltä löytyy kaunis pitkä tyllihame, jota voi käyttää kuvauksessa. Hameen kanssa sopii esimerkiksi rintaliivit tai vaalea paita. Kiinnitä huomiota myös alushousujen valintaan, sillä ne saattavat näkyä odotushameen alta. Kädet asetellaan kuvissa vatsan ympärille, joten kynnet kannattaa huolitella ennen kuvausta. Pitkät hiukset näyttävät kauniilta avonaisina. Rekvisiitaksi voit ottaa esimerkiksi vauvan tossut tai lelun ja ultraäänikuvan. Muiden perheenjäsenten vaatteet kannattaa valita sopimaan äidin vaatteiden kanssa yhteen. Muutamissa kuvissa isä voi halutessaan olla myös ilman paitaa.

Saapuminen kuvaukseen
Tampereella kuvaamme Norlandia -hotellin kuvaushuoneessa osoitteessa Biokatu 14, rakennus Finn-Medi 6-7. Varaathan riittävästi aikaa pysäköintiin, paikkoja löytyy hotellin läheisyydestä sekä kauempaa Kuntokadun varrelta. Helsingissä kuvaamme kodikkaassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Pysäköintitilaa on yleensä kiitettävästi rauhallisen Ilmarinkadun varrella. Studiolla ei ole odotustilaa, joten saavuthan kuvaukseen ajallaan. Sisälle studioon pääsee edellisen asiakkaan lähdettyä.

Kuvauksessa

 • Osaavat kuvaajamme neuvovat ja ohjaavat kuvauksessa
 • Monipuoliset kuvat odottavasta äidistä ja koko perheestä
 • Kauniit rekvisiitat käytössänne

Kauniit ajattomat kuvat
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Kuvausympäristö on vaalea ja valoisa. Pääosassa kuvissa on odotuksen kaunis onni ja kuvattavien välinen yhteys. Kuvaus sisältää kuvia äidistä erikseen, yhteiskuvia kumppanin kanssa ja koko perheestä.

Rekvisiitta
Meiltä löytyy kaunis pitkä tyllihame, jota voi käyttää kuvauksessa. Hameen kanssa sopii esimerkiksi rintaliivit tai vaalea paita. Asusteita ehtii hyvin vaihtamaan kuvauksen aikana.

Kuvauksen jälkeen

 • Kuvagallerialinkki omaan sähköpostiin
 • Kuvien kätevä tilaus suoraan verkkokaupan kautta
 • Tervetuloa uudestaan! Tarjoukset ihanille asiakkaillemme

Kuvagalleria ja kuvien osto
Saat linkin sähköpostitse valmiiseen kuvagalleriaan noin viikon kuluessa kuvauksesta. Voit jakaa gallerialinkkiä tuttavillesi ja he voivat tehdä omat tilauksensa. Galleriassa on esillä minimissään 20 kpl valokuvaajan valitsemaa ja valmiiksi käsiteltyä kuvaa. Gallerian yhteydessä on verkkokauppa, jonka kautta ostat valitsemasi kuvatuotteet lempikuvistasi. Koko tuotehinnaston näet täältä. Digikuvat saat käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan postitse kotiisi. Kuvagalleria on auki 2 kk sen avaamisesta. Gallerian sulkeutumisen jälkeen voit ostaa sen uudelleen avauksen 20 € hintaan Lahjapuotimme kautta: Kuvagallerian uudelleen avaus

Tervetuloa uudestaan!
Kuvaamme perhettänne mielellämme useaan kertaan! Kun tilaat odotuskuvauksen kuvia yli 100 €:lla saat Newborn -vastasyntyneen kuvauksmaksun puoleen hintaan 80 € (Edellyttää osallistumista 60 min odotuskuvaukseen, jonka kuvausmaksu on 85 €). Aiemmin kuvia tilanneena saat 1-vuotiskuvauksen kuvista -15 % alennuksen. Lue kaikki tarjoukset täältä.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

Varaa odotuskuvaus Tampereelle tai Helsinkiin!

Ihanat asiakkaamme ovat kertoneet...

Kuvaustyyli on ihanan rehellinen, herkkä ja seesteinen. On ihana ikuistaa ainutlaatuinen hetki valokuviksi ammattilaisen toimesta. Arvostin rentoa otetta kuvaajalta. Hän teki tilanteen helpoksi, ohjasi hyvin ja sai oman jännityksen katoamaan kuvattavana olemisesta.

I was really impressed with the work: maternity photoshoot went very smoothly, the photographer was very helpful and supporting throughout the photoshoot. We got the photos very quickly and they were adorable! Thank you !!! -Alina

Vauvakuva - vauvakuvausta Helsingissä ja Tampereella

Vauvakuvan valokuvaajat ja viihtyisät kuvaustilat Helsingissä ja Tampereella

Vuonna 2013 perustettu Vauvakuva ikuistaa perheiden onnenhetkiä Helsingissä (kuva vasemmalla) ja Tampereella (kuva oikealla). Tampereen päävalokuvaajana vuodesta 2015 on Varpu. Helsingin valokuvaajia ovat Aino V, Aino L ja Hanna. Aino V vastaa Vauvakuvan asiakaspalvelusta.