Newborn -kuvaus

Newborn -kuvaus

Ikuista uuden elämän taika

newborn-kuvaus

Lapsen saaminen on elämän suurimpia lahjoja.
Ikuista uuden perheenjäsenen ensihetkien taianomainen ja ohikiitävä tunnelma kauniiksi kuvamuistoiksi Vauvakuvan newborn -valokuvauksella.
Kauniit valokuvat vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa ja tuovat iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Vauvakuvan newborn -kuvaus on yksilöllinen, vauvantahtinen vastasyntyneen valokuvaus.
Kuvaukseen varataan 2 h rentoa kuvausaikaa monipuolisille vauva-, perhe- ja sisaruskuville. Kuvaus soveltuu parhaiten vauvan kahden ensimmäisen viikon aikana.
Kuvausaika varataan asiakaspalvelumme kautta:
asiakaspalvelu@vauvakuva.fi, puh. 040 648 6688 (ark. klo 9-15)

Kuva kertoo: Olen odotettu ja rakastettu

Kuvausinfo

Newborn -kuvaus

 • 1-14 pv ikäisille vauvoille perheineen
 • kuvausaika 1,5 - 2 tuntia
 • kuvapaketti hinnaston mukaan. Kuvapaketti maksetaan kortilla kuvauspaikalla
 • Helsingissä studiossa Töölössä
 • Pääkaupunkiseudulla mahdollisuus kuvaukseen perheen kotona. Kotikuvaus +100 €. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Ennen kuvausta

 • Varaa kuvaus vauvan syntymän jälkeen asiakaspalvelun kautta
 • Newborn -kuvauksen ikäsuositus on noin 1-14 pv
 • Saavu kuvaukseen rennoin ja iloisin mielin!

Kuvauksen varaus
Varaus tehdään asiakaspalvelumme kautta puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta kuvauksen siirrosta tai peruutuksesta viipymättä asiakaspalveluumme tai kuvauspäivänä suoraan valokuvaajalle. Studiolla emme kuvaa lemmikkejä, joten myös allergikot voivat tulla studiolle.

Kuvaukseen valmistautuminen
Ennen kuvausta vauva on hyvä syöttää, jottei nälkä yllätä heti kuvaukseen saapuessa. Matkavaatteiksi voi valita väljät vaatteet, jottei vaatteista tule painaumia. Mukaan on hyvä ottaa perushoitotarvikkeet mm. vaipan vaihtoa varten.

Vaatetus
Vauvalle ei tarvitse ottaa mukaan erityistä vaatetta. Muille perheenjäsenille neutraalit yksiväriset ja kevyet vaatteet sopivat parhaiten. Valitkaa perhekuvia ajatellen kaikille yhteensopivat yläosat. Kauniisti laskeutuvat materiaalit näyttävät kuvissa hyviltä, kuten pitsi, neuleet ja silkkimäiset materiaalit.

Saapuminen kuvaukseen
Helsingissä kuvaamme kodikkaassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Studiolla ei ole omaa odotustilaa, joten saavuthan kuvaukseen ajallaan.

Korona-aikana
Kuvaukseen voi tulla vain terveenä ja kuvaus voidaan siirtää nopealla aikataululla jos flunssan oireita ilmenee. Valokuvaaja käyttää kasvomaskia kuvauksessa ja sitä suosittelemme myös kuvaukseen saapuville aikuisille. Maskin voi ottaa pois aina kuvissa ollessa. Kuvausajat ovat tavallista väljemmin ja studio puhdistetaan kuvausten välissä.

Kuvauksessa

 • Osaavat kuvaajamme neuvovat ja ohjaavat kuvauksessa
 • Monipuoliset kuvat vauvasta, perheestä ja sisaruksista
 • Kauniit rekvisiitat käytössänne

Kuvaus etenee vauvan ehdoilla
Kuvaus etenee aina vauvan ehdoilla ja newborn -kuvauksessa syöttö- ja sylittelytauoille on aikaa. Valokuvaaja ohjaa eri kuvausasetelmat. Kuvaustila on lämmin ja sieltä löytyy hoitopöytä.

Kauniit ajattomat kuvat
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Kuvausympäristö on vaalea ja valoisa. Pääosassa kuvissa on kaunis vauva ja perheen onni. Vauvaa kuvataan aina turvallisesti ja asetellaan asentoihin, jotka ovat vauvan ikävaiheessa luonnollisia. Kuvaus sisältää kuvia vauvasta yksin, lähikuvat vauvan varpaista ja sormista, perhekuvan ja sisaruskuvan.

Rekvisiitta
Vauvalle ei välttämättä tarvitse ottaa kuvausvaatteita mukaan sillä meiltä löytyy sopivaa rekvisiittaa. Vauvakuviin sopii että ihoa näkyy paljon. Luonnonläheistä rekvisiittaa löytyy vauvalle vaipan peitteeksi, kuten villakääreitä ja -housuja, kapaloita ja hameita. Tytöille on käytössä kauniita pantoja. Vauvaa voidaan kuvata myös omissa vaatteissa. Emme kuvaa vauvaa ilman vaippaa.

Kuvauksen jälkeen

 • Esikatselugalleria omaan sähköpostiin
 • Kuvien valinta ja lisätilausten osto Atelier Boutiquesta

Kuvagalleria ja kuvien osto
Saat sähköpostitse linkin esikatselugalleriaan noin viikon kuluessa kuvauksesta. Galleriasta valitset pakettiin kuuluvat kuvat ja voit tehdä lisätilauksia. Hinnaston näet täältä. Digikuvat saat käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan postitse kotiisi. Kuvagalleria on auki 2 kk sen avaamisesta.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

 

Ihanat asiakkaamme ovat kertoneet...

Ihana kuvaushetki; kuvaaja todella mukava ja osaava, ihanan rauhallisen ystävällinen. Rekvisiitat hyviä, kiitos teille!

Upea muisto siitä kun vauva oli ihan vastasyntynyt. Vastaavaa tunnelmaa ei saa vangittua omiin kuviin.

Lämminhenkinen, ammattitaidolla toteutettu kuvaus. Perheen ja vauvan tarpeet on huomioitu hyvin, ja siksi kuvaushetki oli luonteva ja kaunis tilanne. Tuloksena olleet kuvat olivat tosi hienoja!

Kiitos ammattitaitoisesta kuvaustapahtumasta ja kiitos ihanasta vauvan ja vanhempien kohtelusta.

Meille jäi todella ammattitaitoinen ja positiivinen mieli valokuvauksesta. Mielipiteitämme kuunneltiin ja ohjattiin kuvauksessa. Olimme äärimmäisen tyytyväisiä molemmat sekä saimme kuvat nopeasti ja koko lähipiirimme on niitä kovasti kehuneet.