Newborn-kuvaus

Ikuista ensihetket Vauvakuvan newborn -kuvauksella

Lapsen saaminen on elämän suurimpia lahjoja.
Ikuista uuden perheenjäsenen ensihetkien herkkä ja ohikiitävä tunnelma kauniiksi kuvamuistoiksi Vauvakuvan Newborn -valokuvauksella.
Kauniit valokuvat vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa ja tuovat iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Vauvakuvan Newborn -vauvakuvaus on yksilöllinen, vauvantahtinen vastasyntyneen valokuvaus.
Kuvaukseen varataan 2 h rentoa kuvausaikaa erilaisille poseeratuille kuville, useille rekvisiittavaihdoksille,
monipuolisille perhe- ja sisaruskuville ja vauvan nukahtamiselle.
Kuvausmaksu 160 € laskutetaan ja kuvatuotteet ostetaan verkkokaupasta erikseen.
Odotuskuvauksessamme käyneille (60 min kuvaus) kuvausmaksu on etuhintaan 80 € (kun kuvia tilaa yli 100 €:lla).
Kuvaus soveltuu parhaiten vauvan kahden ensimmäisen viikon aikana.
Kuvausaika varataan asiakaspalvelumme kautta:
asiakaspalvelu@vauvakuva.fi, puh. 040 648 6688 (ark. klo 9-15)

Kuva kertoo: Olen odotettu ja rakastettu

  

Kuvausinfo

Mitä Newnborn-kuvaus sisältää?
Newborn-kuvauksen kuvausmaksu on 160 €. Se sisältää 2 h vastasyntyneenkuvauksen studiossamme Helsingissä tai Norlandia-hotellissa Tampereella. Kuvauksen aikana otetaan monipuolisia kuvia vauvasta ja koko perheestä. Aikaa on varattu vauvan syöttämiselle ja hoitotoimille. Kuvat ja kuvatuotteet ostetaan erikseen kuvauksen jälkeen verkkokaupasta. Verkkokaupan hinnasto. Odotuskuvauksessa käyneille kuvausmaksu on etuhintaan 80 € (kun odotuskuvia tilaa yli 100 €:lla).

Minkä ikäiselle vauvalle Newborn-kuvaus soveltuu?
Kuvaus soveltuu vastasyntyneelle vauvalle. Ikäsuositus on noin 1-14 päivää. Tämän ikäinen vauva nukahtaa vielä helpoiten kuvauksen aikana ja häntä voi kuvata erilaisissa vastasyntyneelle vauvalle luontaisissa asennoissa.

Voiko kuvauksen aikana ottaa myös perhe- ja sisaruskuvia?
Kuvaamme mielellämme vauvaa yhdessä perheen ja sisarusten kanssa. Kuvaus sisältää yhteiskuvia vauvan kanssa eri kokoonpanoilla.

Milloin ja miten kuvaus varataan?
Kuvaus on hyvä varata vauvan synnyttyä, jotta kuvausaikaa ei tarvitse siirtää. Kuvaus varataaan asiakaspalvelustamme sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi tai puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15).

Onko kuvausvaraus sitova?
On. Ajanvaraus on hyvä tehdä päivälle, joka varmasti sopii perheellenne. Mahdollinen kuvauksen siirto tai peruutus tulee tehdä viipymättä, jotta kuvausaikanne saadaan vapautettua muille asiakkaille. Etenkin viikonloppuajat ovat kysyttyjä ja toivomme, ettei kuvausta peruta enää edellisenä päivänä muuta kuin mahdollisen lapsen sairastumisen vuoksi. Peruuttamatta jätetystä kuvauksesta peritään kuvausmaksu kokonaisuudessaan.

Minkälaisia kuvia vauvasta otetaan?
Vauvasta otetaan monipuolinen kuvasarja, joka sisältää erilaisia kuvia. Lisäksi kuvaamme vauvaa yhdessä koko perheen kanssa sekä erikseen vanhempien ja sisarusten kanssa. Sarja sisältää lähikuvat vauvan varpaista ja sormista yhdessä muiden perheenjäsenten käsien kanssa. Kuvaustyyliimme kuuluu, että vauva mielellään riisutaan vaippasilleen niin että kaunista ihoa näkyy kuvissa ja vaippa peitetään valitsemallanne rekvisiitalla.

Minkä tyylisiä valokuvat ovat?
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Pääosassa kuvissa on kaunis vauva. Vauva asetellaan vain luonnollisiin asentoihin vauvan ikä huomioon ottaen. Käsittelemme valokuvat kevyesti. Tutustuthan kuvaustyyliimme esimerkkikuvien kautta.

   

Voinko tuoda esimerkkikuvia ja erilaista rekvisiittaa mukanani?
Kuvausaika, -paikka ja -rekvisiitta mahdollistaa esimerkkikuviemme tyyliset kuvat. Muita toiveita voi esittää ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme toteuttamaan niitä. Pientä rekvisiittaa voit tuoda kuvaukseen mukaan.

Mitä vauvalle tulisi pukea päälle kuvaukseen?
Vauvat viihtyvät parhaiten pelkällä vaipalla. Meiltä löytyy erilaisia kääreitä ja housuja vaipan peitteeksi sekä päähineeksi myssyjä ja kukkapantoja. Voit myös halutessasi ottaa vauvalle mukaan neutraalin väriset suhteellisen kevyet kuvausvaatteet.

  

Millaiset vaatteet sopivat perhekuvaan?
Vaaleat, raikkaan väriset vaatteet sopivat perhekuviin parhaiten. Näin huomio kuvissa kiinnittyy vaatteiden sijaan perheeseen. Liian räikeitä tai suurikuvioisia vaatteita kannattaa välttää.  Tummissa vaatteissa pöly saattaa näkyä herkästi, joten ihan tummia vaatteita kannattaa välttää. Ihan pienten vauvojen kanssa ihoa saa näkyä paljon myös vanhemmilla ja sisaruksilla. Isä-vauvakuvissa isä voi olla ilman yläosaa, jos se vain tuntuu luontevalta.

  

Onko kuvauksessa käytössä rekvisiittaa vai tuonko omaa rekvisiittaa mukanani?
Meillä on käytössä erilaista rekvisiittaa, kuten vilttejä, myssyjä, kääreitä ja koreja. Rekvisiitta on hieman erilaista Tampereella ja Helsingissä. Voit halutessasi tuoda myös omaa rekvisiittaa kuvaukseen. Emme kuvaa vauvaa ilman vaippaa.

Miten vauvaa tulisi valmistaa kuvaukseen?
Vauva kannattaa ruokkia hyvin ennen kuvausta ja vaippa vaihtaa vauvakuvaukseen lähtiessä. Laita vauvalle väljät vaatteet matkalle, jottei ihoon tule vaatteista painaumia. Ota tarvittaessa maitoa tuttipullossa mukaan sekä varavaippoja. Imettäminen ja vaipan vaihto onnistuu kuvauksen aikana.

Kuinka pian näen valmiit kuvat ja voin ostaa niitä?
Valmiit kuvat tulevat esille nettigalleriaan viikon kuluttua kuvauksesta.

Kuinka paljon kuvia tulee esille nettigalleriaan?
Minimissään 25 kpl valokuvaajan valitsemaa kuvaa.

Voinko valita itse haluamani kuvat?
Valokuvaaja valitsee ja käsittelee valmiiksi monipuolisimmat ja parhaimmat kuvat.

Voinko halutessani ostaa kaikki kuvatut kuvat käsittelemättöminä?
Ostettavissa ovat nettigalleriassa olevat valokuvaajan viimeistelemät valokuvat. Kuvien raakaversioita ei valitettavasti voi ostaa, koska ne ovat tiedostomuodossa, joka vaatii kuvien käsittelyn.

Saanko kuvat sekä väri- että mustavalkokuvina?
Kaikki kuvat tulevat nettigalleriaan värikuvina. Valokuvaaja käsittelee muutaman kuvan myös mustavalkoiseksi. Voit ostaa kaikki nettigallerian kuvat digitaalisina väri- ja mustavalkoisina verkkokaupasta hintaan 219 €.

Minkä hintaisia kuvat ovat?
Digitaaliset kuvat ovat alkaen 149 €/4 kpl ja printtikuvat 20 €. Digikuvat kaikista gallerian kuvista on 189 €. Katso koko tuotehinnasto tästä.

Kuinka kauan kuvat ovat tilattavissa kuvagallerian kautta?
Kuvagalleria on auki 2 kuukautta sen avaamisesta. Kuvia voi tilata gallerian sulkeutumisen jälkeen avaamalla gallerian uudelleen. Uudelleen avaus maksaa 20 € ja se ostetaan Lahjapuotimme kautta: Kuvagallerian uudelleen avaus

Missä kuvaus tapahtuu?
Tampereella kuvaamme Norlandia -hotellin kuvaushuoneessa osoitteessa Biokatu 14, rakennus Finn-Medi 6-7.
Varaathan riittävästi aikaa pysäköintiin, paikkoja löytyy hotellin läheisyydestä sekä kauempaa Kuntokadun varrelta.

Helsingissä kuvaamme omassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C.
Pysäköintitilaa on yleensä kiitettävästi rauhallisen Ilmarinkadun varrella.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!