Newborn-kuvaus

Ikuista ensihetket Vauvakuvan newborn -kuvauksella

Lapsen saaminen on elämän suurimpia lahjoja.
Ikuista uuden perheenjäsenen ensihetkien taianomainen ja ohikiitävä tunnelma kauniiksi kuvamuistoiksi Vauvakuvan Newborn -valokuvauksella.
Kauniit valokuvat vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa ja tuovat iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Vauvakuvan Newborn -vauvakuvaus on yksilöllinen, vauvantahtinen vastasyntyneen valokuvaus.
Kuvaukseen varataan 2 h rentoa kuvausaikaa monipuolisille vauva-, perhe- ja sisaruskuville.
Kuvaus soveltuu parhaiten vauvan kahden ensimmäisen viikon aikana.
Kuvausaika varataan asiakaspalvelumme kautta:
asiakaspalvelu@vauvakuva.fi, puh. 040 648 6688 (ark. klo 9-15)

Kuva kertoo: Olen odotettu ja rakastettu

Kuvausinfo

Newborn -vastasyntyneen kuvaus

 • 1-14 pv ikäisille vauvoille perheineen
 • kuvausaika 2 tuntia
 • kuvausmaksu 160 €, kuvatuotteet hinnaston mukaan
 • Tarjous! Odotuskuvia yli 100 € tilanneille Newborn-kuvauksen kuvausmaksu on puoleen hintaan 80 € (Koskee 60 min odotuskuvaukseen osallistuneita, kuvausmaksu 85 €)
 • Helsingissä studiossa Töölössä
 • Tampereella Norlandia-hotellissa
 • Pääkaupunkiseudulla mahdollisuus kuvaukseen perheen kotona. Kotikuvauksen kuvausmaksu 250 €. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Ennen kuvausta

 • Varaa kuvaus vauvan syntymän jälkeen asiakaspalvelun kautta
 • Newborn-kuvauksen ikäsuositus on noin 1-14 pv
 • Saavu kuvaukseen rennoin ja iloisin mielin!

Kuvauksen varaus
Varaus tehdään asiakaspalvelumme kautta puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi. Kuvausvaraus on sitova. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta kuvauksen siirrosta tai peruutuksesta viipymättä asiakaspalveluumme tai kuvauspäivänä suoraan valokuvaajalle. Perheen koiraa ei voi tuoda kuvaukseen allergia- ja hygieniasyistä.

Kuvausvaihtoehdot
Newborn-kuvaus, 2 h, on paras vaihtoehto vastasyntyneille, kun toiveissa on monipuoliset kuvat vauvasta ja paljon erilaisia kuvia eri kokoonpanoilla ja rekvisiitoilla. Vauvakuvaus 40 min sopii hereillä olevan vauvan kuvaukseksi niin vastasyntyneille kuin vanhemmille alle 9 kk ikäsille vauvoille. Newborn-kuvauksen galleriaan tulee esille enemmän kuvia kuin Vauvakuvauksen galleriaan. Digikuvapaketin saa siis suhteessa edullisemmin. Kaksosille varataan yhteinen kuvausaika.

Kuvaukseen valmistautuminen
Ennen kuvausta vauva on hyvä syöttää, jottei nälkä yllätä heti kuvaukseen saapuessa. Matkavaatteiksi voi valita väljät vaatteet, jottei vaatteista tule painaumia. Mukaan on hyvä ottaa perushoitotarvikkeet mm. vaipan vaihtoa varten.

Vaatetus
Vauvalle ei tarvitse ottaa mukaan erityistä vaatetta. Muille perheenjäsenille neutraalit yksiväriset ja kevyet vaatteet sopivat parhaiten. Valitakaa perhekuvia ajatellen kaikille yhteensopivat yläosat. Vältä tummia ja kuviollisia vaatteita.

Saapuminen kuvaukseen
Tampereella kuvaamme Norlandia -hotellin kuvaushuoneessa osoitteessa Biokatu 14, rakennus Finn-Medi 6-7. Varaathan riittävästi aikaa pysäköintiin, paikkoja löytyy hotellin läheisyydestä sekä kauempaa Kuntokadun varrelta. Helsingissä kuvaamme kodikkaassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Pysäköintitilaa on yleensä kiitettävästi rauhallisen Ilmarinkadun varrella. Studiolla ei ole odotustilaa, joten saavuthan kuvaukseen ajallaan. Sisälle studioon pääsee edellisen asiakkaan lähdettyä.

Kuvauksessa

 • Osaavat kuvaajamme neuvovat ja ohjaavat kuvauksessa
 • Monipuoliset kuvat vauvasta, perheestä ja sisaruksista
 • Kauniit rekvisiitat käytössänne

Kuvaus etenee vauvan ehdoilla
Kuvaus etenee aina vauvan ehdoilla ja Newborn-kuvauksessa syöttö- ja sylittelytauoille on aikaa. Valokuvaaja ohjaa eri kuvausasetelmat. Kuvaustila on lämmin ja sieltä löytyy hoitopöytä.

Kauniit ajattomat kuvat
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Kuvausympäristö on vaalea ja valoisa. Pääosassa kuvissa on kaunis vauva ja perheen onni. Vauvaa kuvataan aina turvallisesti ja asetellaan asentoihin, jotka ovat vauvan ikävaiheessa luonnollisia. Kuvaus sisältää kuvia vauvasta yksin, lähikuvat vauvan varpaista ja sormista, perhekuvan ja sisaruskuvan.

Rekvisiitta
Vauvalle ei välttämättä tarvitse ottaa kuvausvaatteita mukaan sillä meiltä löytyy sopivaa rekvisiittaa. Vauvakuviin sopii että ihoa näkyy paljon. Luonnonläheistä rekvisiittaa löytyy vauvalle vaipan peitteeksi, kuten villakääreitä ja -housuja, kapaloita ja hameita. Tytöille on käytössä kauniita pantoja. Vauvaa voidaan kuvata myös omissa vaatteissa. Emme kuvaa vauvaa ilman vaippaa.

Kuvauksen jälkeen

 • Kuvagallerialinkki omaan sähköpostiin
 • Kuvien kätevä tilaus suoraan verkkokaupan kautta
 • Tervetuloa uudestaan! Kanta-asiakastarjouksia ihanille asiakkaillemme

Kuvagalleria ja kuvien osto
Saat linkin sähköpostitse valmiiseen kuvagalleriaan noin viikon kuluessa kuvauksesta. Voit jakaa gallerialinkkiä tuttavillesi ja he voivat tehdä omat tilauksensa. Galleriassa on esillä minimissään 25 kpl valokuvaajan valitsemaa ja valmiiksi käsiteltyä kuvaa. Gallerian yhteydessä on verkkokauppa, jonka kautta ostat valitsemasi kuvatuotteet lempikuvistasi. Koko tuotehinnaston näet täältä. Digikuvat saat käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan postitse kotiisi. Kuvagalleria on auki 2 kk sen avaamisesta. Gallerian sulkeutumisen jälkeen voit ostaa sen uudelleen avauksen 20 € hintaan Lahjapuotimme kautta: Kuvagallerian uudelleen avaus

Tervetuloa uudestaan!
Kuvaamme perhettänne mielellämme useaan kertaan! Newborn-kuvauksen valitessanne olette tervetulleita kuvausmaksuttomaan Vauvakuvaukseen ennen vauvan 9 kk ikää. Vauvakuvaus sopii hyvin esimerkiksi puolivuotiskuvaukseksi. Aiemmin kuvia tilanneena saatte 1-vuotiskuvauksen kuvista -15 % alennuksen. Lue kaikki tarjoukset täältä.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

 

Ihanat asiakkaamme ovat kertoneet...

Ihana kuvaushetki; kuvaaja todella mukava ja osaava, ihanan rauhallisen ystävällinen. Rekvisiitat hyviä, kiitos teille!

Upea muisto siitä kun vauva oli ihan vastasyntynyt. Vastaavaa tunnelmaa ei saa vangittua omiin kuviin.

Lämminhenkinen, ammattitaidolla toteutettu kuvaus. Perheen ja vauvan tarpeet on huomioitu hyvin, ja siksi kuvaushetki oli luonteva ja kaunis tilanne. Tuloksena olleet kuvat olivat tosi hienoja!

Kiitos ammattitaitoisesta kuvaustapahtumasta ja kiitos ihanasta vauvan ja vanhempien kohtelusta.

Meille jäi todella ammattitaitoinen ja positiivinen mieli valokuvauksesta. Mielipiteitämme kuunneltiin ja ohjattiin kuvauksessa. Olimme äärimmäisen tyytyväisiä molemmat sekä saimme kuvat nopeasti ja koko lähipiirimme on niitä kovasti kehuneet.

Vauvakuva - newborn -kuvaus

Vauvakuvan valokuvaajat ja viihtyisät kuvaustilat Helsingissä ja Tampereella

Vuonna 2013 perustettu Vauvakuva ikuistaa perheiden onnenhetkiä Helsingissä (kuva vasemmalla) ja Tampereella (kuva oikealla). Tampereen päävalokuvaajana vuodesta 2015 on Varpu. Helsingin valokuvaajia ovat Aino V, Aino L ja Hanna. Aino V vastaa Vauvakuvan asiakaspalvelusta.