Muotokuvaus

Muotokuvausta Tampereella ja Helsingissä

Kauniit valokuvat odotusajasta ja lapsuusvuosista vahvistavat perhesidettä ja lapsen itsetuntoa.
Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu. Jokainen ansaitsee laadukkaan valokuvan, joka tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.
Tyylimme on luonnonkaunis, raikas ja ajaton.

Taltioimme tärkeät hetket kauniisti ja yksilöllisesti.
Palveluitamme ovat mm. odotusajan kuvaus, 1-vuotiskuvaus,
perhekuvaus ja lapsikuvaus.

Varaa tästä muotokuvausaika Tampereelle tai Helsinkiin.

ODOTETTU & RAKASTETTU

  

Vauvakuvasta sanottua:

 

Loistavia kuvia asiansa osaavan ammattilaisen kanssa, jolla taito toimia lasten kanssa! Mahtavia muistoja!

 

Kiitos ihanista kuvista, jotka tulivat todella nopeasti meidän nähtäväksi. Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja mukava sekä hän huomioi koko perheen kuvaustilanteessa. Saimme monipuolisia kuvia meille tärkeästä elämäntilanteesta. Ehdottomasti suosittelen!

 

Aivan mahtavia kuvia, ihania muistoja! Ammattimaiset kuvat, mutta ihanan luonnolliset.

 

      

Kuvausinfo

Mitä kuvausmaksuun sisältyy?
Kuvausmaksu sisältää 60 minuutin yksilöllisen kuvauksen. Valmiit kuvat tulevat esille asiakkaan omaan jaettavaan nettigalleriaan, josta kuvat ja kuvatuotteet ostetaan lisämaksusta erikseen. Kuvausmaksun lasku lähetetään sähköpostitse ennen kuvausta. Gallerialinkki lähetetään kuvauksen jälkeen kun lasku on maksettu.

Voiko kuvauksen aikana ottaa kuvia eri kokoonpanolla?
Toivomme, että saamme kuvata koko perhettä esimerkiksi lapsi- ja odotusajan kuvauksissa. Yhtä aikaa samaan kuvaan mahtuu noin viisi henkilöä.

Minkä tyylisiä kuvista tulee?
Vauvakuvan tyyli on luonnollinen ja ajaton. Käsittelemme valokuvat kevyesti. Tutustuthan kuvaustyyliimme esimerkkikuvien kautta.

Voinko tuoda esimerkkikuvia ja erilaista rekvisiittaa mukanani?
Kuvausaika, -paikka ja -rekvisiitta mahdollistaa esimerkkikuviemme tyyliset kuvat. Muita toiveita voi esittää ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme toteuttamaan niitä. Pientä rekvisiittaa voit tuoda kuvaukseen mukaan.

Minkälaista rekvisiittaa on käytössä?
Lapsikuvauksiin meiltä löytyy erilaista rekvisiittaa, kuten vilttejä, lampaantalja, viirejä, leluja ja koreja. Helsingin studioltamme löytyy 4-vuotiaille ja vanhemmille tytöille kaunis tyllihame ja erilaisia pantoja. Odotusajan kuvauksissa voit käyttää kauniita vaaleita hameitamme. Vaatteet ovat muokattavissa kaiken kokoisille odottaville äideille.

  
Helsingin studion rekvisiittaa lapsille. Tampereella rekvisiitta on samantyylistä.

Millaiset vaatteet sopivat perhekuvaan?
Vaatteiden sävyjen olisi hyvä sopia yhteen. Räikeitä, logollisia tai suurikuvioisia vaatteita kannattaa välttää. Mustissa vaatteissa pöly näkyy herkästi. Harmaa, valkoinen ja luonnonvärit sopivat herkkiin kuviin erinomaisesti.

Mitä pukea päälle 1-vuotiaalle? Entä rekvisiitta?
1-vuotiskuvaukseen lapselle on hyvä valita melko rennot ja kevyet vaatteet. Kuvauksen aikana voi tulla hieman lämmin. Paljaat varpaat sopivat kuviin erinomaisesti. 1-vuotiaat viihtyvät usein myös vaippasiltaan tai ilman yläosaa. Meiltä löytyy vaipan peitteeksi villahousuja ja hameita. Mukaan kuvaukseen voi ottaa muutaman kuvauksellisen lelun. Myös saippuakuplia voi ottaa mukaan. 1-vuotiskuvaukset ovat usein vauhdikkaita ja niissä edetään lapsen mukaan. Sisäkuvauksissa kuvausalue on melko pieni, joten liikkuvaista lasta joutunee palauttamaan takaisin kuvausalueelle. Vanhempienkin on hyvä valita melko kevyet vaatteet. Mukaan voi ottaa myös pientä evästä. Eväs- tai imetystauko onnistuu hyvin kuvauksen aikana.

Millaiset vaatteet sopivat odotusajan kuviin? Entä rekvisiitta?
Paljas vatsa näyttää kuvissa kauniilta ja herkältä. Vatsaa korostava yksivärinen vaate sopii myös odotusajan kuviin. Helsingin studioltamme löytyy kaksi kaunista pitkää vaaleaa hametta, jotka ovat muokattavissa mallin koon mukaan. Yläosaksi rintaliivien peitteeksi löytyy vaalea pitsinen yläosa. Myös oma yläosa sopii hameiden kanssa hyvin. Rekvisiitaksi voit ottaa esimerkiksi vauvan tossut tai lelun ja ultraäänikuvan. Kiinnitä huomiota myös alusvaatteidesi valintaan, sillä ne saattavat näkyä raskaushameen alta. Yläosaksi hameen kanssa sopii myös omat rintaliivit. Kädet asetellaan kuvissa vatsan ympärille, joten kynnet kannattaa huolitella ennen kuvausta. Pitkät hiukset näyttävät kauniilta avonaisina. Muiden perheenjäsenten vaatteet kannattaa valita sopimaan äidin vaatteiden kanssa yhteen. Muutamissa kuvissa isä voi halutessaan olla myös ilman paitaa.

              

Voiko koiramme osallistua kuvaukseen?
Sisäkuvauksiimme lemmikkejä ei voi ottaa allergia- ja hygieniasyistä. Koira voi osallistua kesäaikaan ulkokuvauksiimme. Lue lisää täältä: Perhekuvaus ulkona.

Kuinka pian näen valmiit kuvat ja voin ostaa niitä?
Valmiit kuvat tulevat esille nettigalleriaan viikon kuluessa kuvauksesta.

Kuinka paljon kuvia tulee esille nettigalleriaan?
15-20 kpl valokuvaajan valitsemaa parasta kuvaa.

Voinko valita itse haluamani kuvat?
Valokuvaaja valitsee ja käsittelee valmiiksi monipuolisimmat ja parhaimmat kuvat.

Voinko halutessani ostaa kaikki kuvatut kuvat käsittelemättöminä?
Ostettavissa ovat nettigalleriassa olevat valokuvaajan viimeistelemät valokuvat. Kuvien raakaversioita ei valitettavasti voi ostaa, koska ne ovat tiedostomuodossa, joka vaatii kuvien käsittelyn.

Saanko kuvat sekä väri- että mustavalkokuvina?
Kaikki kuvat tulevat nettigalleriaan värikuvina. Valokuvaaja käsittelee muutaman kuvan myös mustavalkoiseksi. Voit ostaa kaikki gallerian kuvat digitaalisina värillisinä ja mustavalkoisina hintaan 219 €.

Minkä hintaisia kuvat ovat?
Digitaaliset kuvat ovat alkaen 149€/4 kpl ja printtikuvat 20€. Digikuvat kaikista gallerian kuvista on 189€. Katso koko tuotehinnasto tästä.

Kuinka kauan kuvat ovat tilattavissa kuvagallerian kautta?
Kuvagalleria on auki 2 kuukautta sen avaamisesta. Kuvia voi tilata gallerian sulkeutumisen jälkeen avaamalla gallerian uudelleen. Uudelleen avaus maksaa 20 € ja se ostetaan Lahjapuotimme kautta: Kuvagallerian uudelleen avaus

Missä kuvaus tapahtuu?
Tampereella kuvaamme Norlandia -hotellin kuvaushuoneessa osoitteessa Biokatu 14, rakennus Finn-Medi 6-7. Varaathan riittävästi aikaa pysäköintiin, paikkoja löytyy hotellin läheisyydestä sekä kauempaa Kuntokadun varrelta.

Helsingissä kuvaamme omassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Pysäköintitilaa on yleensä kiitettävästi rauhallisen Ilmarinkadun varrella.

Miten valokuvaus varataan?
Voit selailla kuvausaikoja ja varata omasi online ajanvarauksesta.
Ajan voi varata myös asiakaspalvelustamme puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi.

Varaa muotokuvaus Tampereelle tai Helsinkiin!

                                                      

Tietoa Vauvakuvasta

Vuonna 2013 perustettu Vauvakuva ikuistaa perheiden onnenhetkiä Tampereella ja Helsingissä. Meillä on kokemus 4.000 vauvaperheen valokuvauksesta. Jokainen ansaitsee laadukkaan valokuvan, joka tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin. Kuva kertoo: olen odotettu ja rakastettu.

Varpu

Varpu Rautaniemi

Valokuvaaja Varpu vastaa valokuvauksista Tampereella ja kertoo kuulumisia vauvojen ihanasta maailmasta Instagramissa @vauvakuva.

Aino Vuokola_nettiin

Aino Vuokola

Valokuvaaja Aino kuvaa Helsingissä ja vastaa Vauvakuvan asiakaspalvelusta ja Facebookista.

Aino Luukkanen

Valokuvaaja, Vauvakuva-yrittäjä Aino kuvaa studiollamme Helsingissä ja vastaa Vauvakuvan liiketoiminnasta.

Varaa muotokuvaus Tampereelle tai Helsinkiin!