Perhe & lapset

Perhe- ja lapsikuvaus

Kauniit valokuvat lapsen tärkeistä elämänvaiheista yhdessä koko perheen kanssa.
Jokainen ansaitsee laadukkaan valokuvan, joka tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.
Kuvaamme kaikenikäisiä lapsia ja perheitä. Muun muassa 2-vuotiskuvaus, 3-vuotiskuvaus, 4-vuotiskuvaus, sisaruskuvaus.

Kuvaus toteutetaan Tampereella Norlandia-hotellissa tai Helsingissä studiollamme Töölössä.

Varaa tästä perhe- tai lapsikuvaus Tampereelle tai Helsinkiin.

Kuvausinfo

Perhe- ja lapsikuvaus

 • kaikenikäsille lapsille perheineen
 • kuvausaika 60 min
 • kuvausmaksu 85 €, kuvatuotteet hinnaston mukaan
 • Helsingissä studiossa Töölössä
 • Tampereella Norlandia-hotellissa
 • Keväästä syksyyn mahdollisuus myös kuvaukseen ulkona

Ennen kuvausta

 • Varaa kuvausaika kätevästi netin kautta
 • Kuvausmaksu laskutetaan erikseen
 • Saavu kuvaukseen rennoin ja iloisin mielin!

Kuvauksen varaus
Varauksen voi tehdä suoraan online ajanvarauksesta tai asiakaspalvelumme kautta puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta kuvauksen siirrosta tai peruutuksesta viipymättä asiakaspalveluumme tai kuvauspäivänä suoraan valokuvaajalle. Perheen koiraa ei voi tuoda kuvaukseen allergia- ja hygieniasyistä.

Kuvaukseen valmistautuminen
Kuvauksen ajankohta kannattaa valita lapsen päivärytmin mukaan. Riittävän pitkien unien jälkeen lapsi viihtyy kuvauksessa parhaiten. Mukaan voi ottaa pientä evästä. Eväs- tai imetystauko onnistuu hyvin kuvauksen aikana.

Vaatetus
Kuvaukseen lapselle on hyvä valita melko rennot ja kevyet vaatteet. Kuvauksen aikana voi tulla lämmin. Paljaat varpaat sopivat kuviin erinomaisesti. Neutraalit yksiväriset ja kevyet vaatteet sopivat parhaiten ajattomiin kuviin. Valitakaa perhekuvia ajatellen kaikille yhteensopivat yläosat. Vältä tummia ja kuviollisia vaatteita.

Saapuminen kuvaukseen
Tampereella kuvaamme Norlandia -hotellin kuvaushuoneessa osoitteessa Biokatu 14, rakennus Finn-Medi 6-7. Varaathan riittävästi aikaa pysäköintiin, paikkoja löytyy hotellin läheisyydestä sekä kauempaa Kuntokadun varrelta. Helsingissä kuvaamme kodikkaassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Pysäköintitilaa on yleensä kiitettävästi rauhallisen Ilmarinkadun varrella. Studiolla ei ole odotustilaa, joten saavuthan kuvaukseen ajallaan. Sisälle studioon pääsee edellisen asiakkaan lähdettyä.

Kuvauksessa

 • Osaavat kuvaajamme neuvovat ja ohjaavat kuvauksessa
 • Monipuoliset kuvat lapsesta sekä perhe- ja sisaruskuvat
 • Kauniit rekvisiitat käytössänne

Kuvaus etenee lapsen ehdoilla
Kuvaus etenee aina lapsen ehdoilla ja syöttö- ja sylittelytauoille on aikaa. Valokuvaaja ohjaa eri kuvausasetelmat ja huolehtii lapsen turvallisuudesta ja viihdyttämisestä. Kuvauksessa on iloinen ja innostava ilmapiiri, lasta ei pakoteta vaan häntä ohjataan kannustaen ja leikitetään iloisesti. Kuvaus etenee mukavasti vaihtuvien virikkeiden avulla ja lapsen yksilöllisyys huomioon ottaen.

Kauniit ajattomat kuvat
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Kuvausympäristö on vaalea ja valoisa. Pääosassa kuvissa on ihana lapsi ja koko perheen ilo. Kuvaus sisältää kuvia lapsesta yksin ja perhe- ja sisaruskuvia. Tampereella samaan kuvaan mahtuu kerrallaan noin 5 henkilöä.

Rekvisiitta
Mukaan kuvaukseen voi ottaa muutaman kuvauksellisen lelun tai muuta lasta kiinnostavaa. Kuvissa pääosissa on lapsi, mutta käytämme myös tarvittaessa leluja ja muuta viihdykettä kuvissa.

Kuvauksen jälkeen

 • Kuvagallerialinkki omaan sähköpostiin
 • Kuvien kätevä tilaus suoraan verkkokaupan kautta

Kuvagalleria ja kuvien osto
Saat linkin sähköpostitse valmiiseen kuvagalleriaan noin viikon kuluessa kuvauksesta. Voit jakaa gallerialinkkiä tuttavillesi ja he voivat tehdä omat tilauksensa. Galleriassa on esillä minimissään 20 kpl valokuvaajan valitsemaa ja valmiiksi käsiteltyä kuvaa. Gallerian yhteydessä on verkkokauppa, jonka kautta ostat valitsemasi kuvatuotteet lempikuvistasi. Koko tuotehinnaston näet täältä. Digikuvat saat käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan postitse kotiisi. Kuvagalleria on auki 2 kk sen avaamisesta. Gallerian sulkeutumisen jälkeen voit ostaa sen uudelleen avauksen 20 € hintaan Lahjapuotimme kautta: Kuvagallerian uudelleen avaus

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

Ihanat asiakkaamme ovat kertoneet...

Helppo varata kuvausaika netissä, kuvaustilanteet ovat todella miellyttäviä ja ennen kaikkea lopputulos eli todella upeat ja laadukkaat valokuvat. Olemme olleet jo neljä kertaa Vauvakuvan kuvauksissa ja varmasti tähän on luvassa jatkoa tulevinakin vuosina, koska olemme olleet todella tyytyväisiä Vauvakuvan palveluun ja kuviin kokonaisuudessaan. -Tampereen asiakas

Ajanvaraus hoitui netin välityksellä joustavasti, kuvaaja oli miellyttävä ja osasi toimia pienen lapsen kanssa loistavasti!

Ihana studio ja rekvisiitat - kuvista tuli ihanan hempeitä! Kiva kun koko perhe sai osallistua - saatiin upeat sisaruskuvat neideistä. Kuvat tulivat varsin pian ja kansio oli täynnä onnistuneita otoksia (joten pitihän ne kaikki ottaa...) -Helsingin asiakas

Arvostin sitä, että vähän arka ja epäilevä lapsi otettiin huomioon luonteensa mukaan ja toimittiin hänen ehdoillaan ja rauhallisesti sekä kiireettömästi.

Vauvakuva - perhe- ja lapsikuvausta Helsingissä ja Tampereella

Vauvakuvan valokuvaajat ja viihtyisät kuvaustilat Helsingissä ja Tampereella

Vuonna 2013 perustettu Vauvakuva ikuistaa perheiden onnenhetkiä Helsingissä (kuva vasemmalla) ja Tampereella (kuva oikealla). Tampereen päävalokuvaajana vuodesta 2015 on Varpu. Helsingin valokuvaajia ovat Aino V, Aino L ja Hanna. Aino V vastaa Vauvakuvan asiakaspalvelusta.