Perhe- ja lapsikuvaus

Perhe- ja lapsikuvaus

Kuva viestii yhteenkuuluvuudesta

Kauniit valokuvat lapsen tärkeistä elämänvaiheista yhdessä koko perheen kanssa.
Jokainen ansaitsee laadukkaan valokuvan, joka tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.
Kuvaamme kaikenikäisiä lapsia ja perheitä.

Varaa tästä perhe- tai lapsikuvaus Helsinkiin.

Kuvausinfo

Perhe- ja lapsikuvaus

 • kaikenikäsille lapsille perheineen
 • kuvausaika 60 min
 • Helsingissä studiossa Töölössä, kuvausmaksu 100 €, kuvat hinnaston mukaan
 • Keväästä syksyyn mahdollisuus myös kuvaukseen ulkona

Ennen kuvausta

 • Varaa kuvausaika kätevästi netin kautta
 • Saavu kuvaukseen rennoin ja iloisin mielin!

Kuvauksen varaus
Varauksen voi tehdä suoraan nettiajanvarauskalenterista tai asiakaspalvelumme kautta puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta kuvauksen siirrosta tai peruutuksesta viipymättä asiakaspalveluumme tai kuvauspäivänä suoraan valokuvaajalle. Perheen koiraa ei voi tuoda sisäkuvaukseen allergia- ja hygieniasyistä. Kesällä ulkokuvaukseen voi ottaa koiran mukaan.

Kuvaukseen valmistautuminen
Kuvauksen ajankohta kannattaa valita lapsen päivärytmin mukaan. Riittävän pitkien unien jälkeen lapsi viihtyy kuvauksessa parhaiten. Mukaan voi ottaa pientä evästä. Eväs- tai imetystauko onnistuu hyvin kuvauksen aikana.

Vaatetus
Kuvaukseen lapselle on hyvä valita melko rennot ja kevyet vaatteet. Kuvauksen aikana voi tulla lämmin. Paljaat varpaat sopivat kuviin erinomaisesti. Neutraalit yksiväriset ja kevyet vaatteet sopivat parhaiten ajattomiin kuviin. Valitkaa perhekuvia ajatellen kaikille yhteensopivat yläosat. Kauniisti laskeutuvat materiaalit näyttävät kuvissa hyviltä, kuten pitsi, neuleet ja silkkimäiset materiaalit.

Saapuminen kuvaukseen
Helsingissä kuvaamme kodikkaassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Pysäköintitilaa on yleensä kiitettävästi rauhallisen Ilmarinkadun varrella. Studiolla ei ole omaa odotustilaa, joten saavuthan kuvaukseen ajallaan. Sisälle studioon pääsee edellisen asiakkaan lähdettyä.

Kuvauksessa

 • Osaavat kuvaajamme neuvovat ja ohjaavat kuvauksessa
 • Monipuoliset kuvat lapsesta sekä perhe- ja sisaruskuvat
 • Kauniit rekvisiitat käytössänne

Kuvaus etenee lapsen ehdoilla
Kuvaus etenee aina lapsen ehdoilla ja syöttö- ja sylittelytauoille on aikaa. Valokuvaaja ohjaa eri kuvausasetelmat ja huolehtii lapsen turvallisuudesta ja viihdyttämisestä. Kuvauksessa on iloinen ja innostava ilmapiiri, lasta ei pakoteta vaan häntä ohjataan kannustaen ja leikitetään iloisesti. Kuvaus etenee mukavasti vaihtuvien virikkeiden avulla ja lapsen yksilöllisyys huomioon ottaen.

Kauniit ajattomat kuvat
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Kuvausympäristö on vaalea ja valoisa. Pääosassa kuvissa on ihana lapsi ja koko perheen ilo. Kuvaus sisältää kuvia lapsesta yksin ja perhe- ja sisaruskuvia. Tampereella samaan kuvaan mahtuu kerrallaan noin 5 henkilöä.

Rekvisiitta
Mukaan kuvaukseen voi ottaa muutaman kuvauksellisen lelun tai muuta lasta kiinnostavaa. Kuvissa pääosissa on lapsi, mutta käytämme myös tarvittaessa leluja ja muuta viihdykettä kuvissa.

Kuvauksen jälkeen

 • Kuvagallerialinkki omaan sähköpostiin
 • Kuvien kätevä tilaus suoraan verkkokaupan kautta

Kuvagalleria ja kuvien osto
Saat linkin sähköpostitse valmiiseen kuvagalleriaan noin viikon kuluessa kuvauksesta. Voit jakaa gallerialinkkiä tuttavillesi ja he voivat tehdä omat tilauksensa. Galleriassa on esillä minimissään 20 kpl valokuvaajan valitsemaa ja valmiiksi käsiteltyä kuvaa. Gallerian yhteydessä on verkkokauppa, jonka kautta ostat valitsemasi kuvatuotteet lempikuvistasi. Koko tuotehinnaston näet täältä. Digikuvat saat käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan postitse kotiisi. Kuvagalleria on auki 2 kk sen avaamisesta.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

Ihanat asiakkaamme ovat kertoneet...

Helppo varata kuvausaika netissä, kuvaustilanteet ovat todella miellyttäviä ja ennen kaikkea lopputulos eli todella upeat ja laadukkaat valokuvat. Olemme olleet jo neljä kertaa Vauvakuvan kuvauksissa ja varmasti tähän on luvassa jatkoa tulevinakin vuosina, koska olemme olleet todella tyytyväisiä Vauvakuvan palveluun ja kuviin kokonaisuudessaan. -Tampereen asiakas

Ajanvaraus hoitui netin välityksellä joustavasti, kuvaaja oli miellyttävä ja osasi toimia pienen lapsen kanssa loistavasti!

Ihana studio ja rekvisiitat - kuvista tuli ihanan hempeitä! Kiva kun koko perhe sai osallistua - saatiin upeat sisaruskuvat neideistä. Kuvat tulivat varsin pian ja kansio oli täynnä onnistuneita otoksia (joten pitihän ne kaikki ottaa...) -Helsingin asiakas

Arvostin sitä, että vähän arka ja epäilevä lapsi otettiin huomioon luonteensa mukaan ja toimittiin hänen ehdoillaan ja rauhallisesti sekä kiireettömästi.