Kesäkuvaukset metsässä Tampereella

Perhe-, odotus- ja lapsikuvaus metsässä

Valokuvaamme kauniita muotokuvia Kaupin metsässä Tampereella kesällä.
Yksilölliset tunnelmalliset muotokuvaukset, kuten odotus-, perhe- tai lapsikuvaus metsässä.
Kuvausvaraukset kätevästi suoraan ajanvarauskalenterista.

Metsäkuvaus Kaupissa

Rento ja hauska kuvaus kauniissa metsässä. Kuvaus sopii mm. 1-vuotiskuvaukseksi, perhe- ja lapsikuvaukseksi ja odotusajan valokuvaukseksi. Kuvaukseen kuuluu sisarus- ja perhekuvat.

 • Kuvausmaksu 85 €, kuvausaika 50 min, kuvat ostetaan tuotehinnaston mukaan erikseen kuvauksen jälkeen. Hinnasto
 • Kuvauspaikka Norlandia-hotellin viereinen metsä. Tapaaminen Norlandia-hotellin aulassa. Sadepäivänä kuvaus voidaan toteuttaa sisällä Norlandia-hotellissa
 • Metsäkuvaukset toteutetaan aikavälillä 27.5-31.8.2019
 • Ajanvaraus suoraan ajanvarauskalenterista. Kirjoita varauksen lisätietoihin "Metsäkuvaus".
    lapsikuvaus metsässä

Kuvausinfo

Ennen kuvausta

 • Varaa metsäkuvausaika kätevästi netin kautta. Kirjoita varauksen lisätietoihin "Metsäkuvaus"
 • Saavu kuvaukseen rennoin ja iloisin mielin!

Kuvauksen varaus
Varauksen voi tehdä suoraan nettiajanvarauskalenterista tai asiakaspalvelumme kautta puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta kuvauksen siirrosta tai peruutuksesta viipymättä asiakaspalveluumme tai kuvauspäivänä suoraan valokuvaajalle. Ulkokuvauksen voi  varata touko-elokuun välille 27.5-31.8.2019.

Kuvaukseen valmistautuminen
Lapsikuvauksen ajankohta kannattaa valita lapsen päivärytmin mukaan. Riittävän pitkien unien jälkeen lapsi viihtyy kuvauksessa parhaiten. Mukaan voi ottaa pientä evästä. Eväs- tai imetystauko onnistuu hyvin kuvauksen aikana.

Vaatetus
Neutraalit yksiväriset ja kevyet vaatteet sopivat parhaiten ajattomiin kuviin. Valitkaa perhe- ja odotuskuvia ajatellen kaikille yhteensopivat yläosat. Kuvaukseen lapselle on hyvä valita melko rennot ja kevyet vaatteet sääolosuhteet huomioiden.

Säävaraus
Jos kuvauspäivälle luvataan sadetta, kuvaus voidaan siirtää toiselle päivälle tai toteuttaa sisällä Norlandia-hotellissa.

Kuvauksessa

 • Osaavat kuvaajamme neuvovat ja ohjaavat kuvauksessa
 • Monipuoliset ja kauniit kuvat miljöössä
 • Kuvausmaksu maksetaan kortilla kuvauksessa

Kuvaus etenee aina lapsen ehdoilla ja syöttö- ja sylittelytauoille on aikaa. Valokuvaaja ohjaa eri kuvausasetelmat ja valitsee kuvauksellisimmat paikat.

Kauniit ajattomat kuvat
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Pääosassa kuvissa on kuvattavien ilo ja onni. Lapsikuvaus sisältää kuvia lapsesta yksin ja perhe- ja sisaruskuvia. Odotuskuvauksessa kuvataan odottavaa äitiä ja halutessa myös muuta perhettä.

Rekvisiitta
Mukaan kuvaukseen voi ottaa muutaman kuvauksellisen lelun tai muuta lasta kiinnostavaa. Kuvissa pääosissa on lapsi, mutta käytämme myös tarvittaessa leluja ja muuta viihdykettä kuvissa. Odotuskuvauksen rekvisiitaksi voit ottaa mukaan esimerkiksi vauvan tossut tai lelun ja ultraäänikuvan.

Kuvauksen jälkeen

 • Kuvagallerialinkki omaan sähköpostiin
 • Kuvien kätevä tilaus suoraan verkkokaupan kautta

Kuvagalleria ja kuvien osto
Saat linkin sähköpostitse valmiiseen kuvagalleriaan noin viikon kuluessa kuvauksesta. Voit jakaa gallerialinkkiä tuttavillesi ja he voivat tehdä omat tilauksensa. Galleriassa on esillä minimissään 20 kpl valokuvaajan valitsemaa ja valmiiksi käsiteltyä kuvaa. Gallerian yhteydessä on verkkokauppa, jonka kautta ostat valitsemasi kuvatuotteet lempikuvistasi. Koko tuotehinnaston näet täältä. Digikuvat saat käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan postitse kotiisi. Kuvagalleria on auki 2 kk sen avaamisesta.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

lapsikuvaus metsässä     

Varaa perhe-, odotus- tai lapsikuvaus!