Kesäkuvaukset kauniissa luonnossa

Kesäkuvaukset Helsingissä ja Tampereella

Nyt on mitä parhain aika kuvata ulkona kauniissa luonnossa!
Tunnelmallinen muotokuvaus ilta-auringossa meren rannalla tai vehreässä metsässä.. Kuvauspaikka- ja aika suunnitellaan erikseen. Helsingissä hienoja kuvauspaikkoja ovat mm. Seurasaari, Lammassaaren pitkospuut ja Alppiruusupuisto. Tampereella Kaupin metsät ja järvenrannat sopivat monenlaisiin muotokuvauksiin. Kesäkuvat tuovat kivaa vaihtelua studiokuviin ja ne sopivat upeasti osaksi kodin sisustusta.

 

Luonnossa lapset viihtyvät usein erittäin hyvin. Kesäkuvaus onkin hyvä vaihtoehto 1-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Kuvaus sisältää aina perhe- ja sisaruskuvat. Lapsikuvausten lisäksi rakastamme pari- ja odotusajan kuvauksia! Rakastunut pari ja auringonlasku, odotuksen hehku kukkivassa luonnossa.. Luonto antaa ihanan erilaisen taustan ja tunnelman myös valmistujaiskuviin. Haluamme ikuistaa nämä kauniit hetket teille aikaa kestäviksi muistoiksi. Suomen kesä on lyhyt, joten nyt on aika varata oma kuvausaika kauniiseen luontoon!

Yksilöllisen kesäkuvauksen kuvausmaksu on 125 €. Kuvausaika on tunnin. Kuvat ostetaan erikseen verkkokaupan kautta hinnaston mukaan. Varaa oma aikasi suoraan asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelu@vauvakuva.fi.

Tampereella järjestämme kerran kuussa kuvauspäivän Hatanpään Arboretumissa. Kuvausmaksu Arboretum-päivinä on 85 € ja kuvausaika tunnin. Kuvatuotteet ostetaan erikseen. Suora ajanvaraus löytyy täältä.

Helsingissä voit varata 1-vuotiskuvauksen myös lähelle Töölön studiotamme Väinämöisen puistoon. Puistokuvauksen kuvausmaksu on 85 € ja kuvausaika tunnin. Kuvatuotteet ostetaan erikseen. Sadepäivän sattuessa voimme kuvata sisällä studiossa. Ajanvaraus asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelu@vauvakuva.fi.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!