1-vuotiskuvaus

1vee_1

Vauvakuvan 1-vuotiskuvaukset

Kuvaamme 1-vuotiaita Norlandia Tampere -hotellin kuvaushuoneessa. Valokuvaus on tunnin mittainen ja sinä aikana otamme monipuolisesti erilaisia kuvia. Kuvaukseen ovat tervetulleita myös vanhemmat ja sisarukset.

1vee_5

Kuvaushuoneessa on vaalea tausta ja pientä rekvisiittaa. Kuvaukseen voi ottaa mukaan myös omaa rekvisiittaa tai toivoa etukäteen jonkinlaista teemaa. Sään salliessa kuvaamme lopuksi ulkona lähellä olevassa metsässä.

1vee_2

1vee_3

1-vuotiskuvausmaksu on 75 euroa. Aiemmin Vauvakuvalta tilanneet asiakkaat saavat kuvausmaksun alennettuun hintaan 65 euroa. Valmiit valokuvat tulevat esille suojattuun nettigalleriaan, josta voi ostaa erilaisia kuvatuotteita. Suosittu tuote on Digikuvapaketti ja erikokoiset printtikuvat. Myös 1-vuotistaulu ja valokuvakortit löytyvät valikoimastamme.

1vee_4

Kuvausaikoja on varattavissa joka viikko. Voit myös toivoa erikseen tiettyä kuvausaikaa, jos sopivaa ei löydy varauskalenteristamme. Kuvauksen voi varata sivuiltamme www.vauvakuva.fi/varaa tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi.

1-vuotiskuvaus on mahdollista toteuttaa myös asiakkaan kotona. Kotikuvauksia teemme Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Kysy tarkempi kotikuvaustarjous.

Tervetuloa koko perheen voimin 1-vuotiskuvaukseen!