1-vuotiskuvaus

Ihana 1-vuotiskuvaus

Kuva kertoo: olen arvokas ja rakastettu

1-vuotiskuvaus

Kauniit valokuvat lapsen tärkeästä elämänvaiheesta yhdessä koko perheen kanssa.
Jokainen ansaitsee laadukkaan valokuvan, joka tuo iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.
1-vuotiskuvauksessa kuvataan sankaria yhdessä koko perheen kanssa.

1-vuotiskuvaus toteutetaan Helsingissä studiollamme Töölössä tai Väinämöisen puistossa kesäaikaan.

Varaa tästä 1-vuotiskuvaus Helsinkiin.

Kuvausinfo

1-vuotiskuvaus

 • 1-vuotiaille perheineen
 • kuvausaika 60 min
 • Helsingissä studiossa Töölössä, kuvausmaksu 125 €, kuvat hinnaston mukaan
 • Keväästä syksyyn mahdollisuus myös kuvaukseen ulkona

Ennen kuvausta

 • Varaa kuvausaika kätevästi netin kautta
 • Kuvausmaksu maksetaan kortilla kuvauspaikalla
 • Saavu kuvaukseen rennoin ja iloisin mielin!

Kuvauksen varaus
Varauksen voi tehdä suoraan nettiajanvarauskalenterista tai asiakaspalvelumme kautta puhelimitse 040 648 6688 (ark. klo 9-15) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vauvakuva.fi. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta kuvauksen siirrosta tai peruutuksesta viipymättä asiakaspalveluumme tai kuvauspäivänä suoraan valokuvaajalle. Studiolla emme kuvaa lemmikkejä, joten myös allergikot voivat tulla studiolle. Kesäkuvaukseen ulos voi tulla perheen koira mukaan.

Kuvaukseen valmistautuminen
1-vuotiskuvauksen ajankohta kannattaa valita lapsen päivärytmin mukaan. Riittävän pitkien unien jälkeen lapsi viihtyy kuvauksessa parhaiten. Kuvaukseen voi tulla jo ennen kuin lapsi on täyttänyt 1 vuotta tai sen jälkeen. Mukaan voi ottaa pientä evästä. Eväs- tai imetystauko onnistuu hyvin kuvauksen aikana.

Vaatetus
1-vuotiskuvaukseen lapselle on hyvä valita melko rennot ja kevyet vaatteet. Kuvauksen aikana voi tulla lämmin. Paljaat varpaat sopivat kuviin erinomaisesti. 1-vuotiaat viihtyvät usein myös vaippasiltaan tai ilman yläosaa. Meiltä löytyy vaipan peitteeksi villahousuja ja hameita. Neutraalit yksiväriset ja kevyet vaatteet sopivat parhaiten ajattomiin kuviin. Valitkaa perhekuvia ajatellen kaikille yhteensopivat yläosat. Kauniisti laskeutuvat materiaalit näyttävät kuvissa hyviltä, kuten pitsi, neuleet ja silkkimäiset materiaalit.

Saapuminen kuvaukseen
Helsingissä kuvaamme kodikkaassa studiossamme Etu-Töölössä osoitteessa Ilmarinkatu 10 C. Pysäköintitilaa on yleensä kiitettävästi rauhallisen Ilmarinkadun varrella. Studiolla ei ole odotustilaa, joten saavuthan kuvaukseen ajallaan. Sisälle studioon pääsee edellisen asiakkaan lähdettyä.

Korona-aikana
Kuvaukseen voi tulla vain terveenä ja kuvaus voidaan siirtää nopealla aikataululla jos flunssan oireita ilmenee. Valokuvaaja käyttää kasvomaskia kuvauksessa ja sitä suosittelemme myös kuvaukseen saapuville aikuisille. Maskin voi ottaa pois aina kuvissa ollessa. Kuvausajat ovat tavallista väljemmin ja studio puhdistetaan kuvausten välissä.

Kuvauksessa

 • Osaavat kuvaajamme neuvovat ja ohjaavat kuvauksessa
 • Monipuoliset kuvat 1-vuotiaasta sekä perhe- ja sisaruskuvat
 • Kauniit rekvisiitat käytössänne

Kuvaus etenee lapsen ehdoilla
Kuvaus etenee aina lapsen ehdoilla ja syöttö- ja sylittelytauoille on aikaa. Valokuvaaja ohjaa eri kuvausasetelmat ja huolehtii lapsen turvallisuudesta ja viihdyttämisestä. Valokuvaaja pyytää tarvittaessa vanhemman apua esimerkiksi lapsen palauttamisessa kuvausalueelle. Kuvauksessa on iloinen ja innostava ilmapiiri, lasta ei pakoteta vaan häntä ohjataan kannustaen ja leikitetään iloisesti. Kuvaus etenee mukavasti vaihtuvien virikkeiden avulla ja lapsen yksilöllisyys huomioon ottaen.

Kauniit ajattomat kuvat
Vauvakuvan kuvaustyyli on luonnollinen ja ajaton. Kuvausympäristö on vaalea ja valoisa. Pääosassa kuvissa on ihana 1-vuotias ja koko perheen ilo. Kuvaus sisältää kuvia lapsesta yksin ja perhe- ja sisaruskuvia.

Rekvisiitta
Mukaan kuvaukseen voi ottaa muutaman kuvauksellisen lelun tai muuta lasta kiinnostavaa. Saippuakuplat ovat erittäin hyvä virike 1-vuotiskuvauksissa! Kuvissa pääosissa on lapsi, mutta käytämme myös tarvittaessa leluja ja muuta viihdykettä kuvissa.

Kuvauksen jälkeen

 • Kuvagallerialinkki omaan sähköpostiin
 • Kuvien kätevä tilaus suoraan verkkokaupan kautta

Kuvagalleria ja kuvien osto
Saat linkin sähköpostitse valmiiseen kuvagalleriaan noin viikon kuluessa kuvauksesta. Voit jakaa gallerialinkkiä tuttavillesi ja he voivat tehdä omat tilauksensa. Galleriassa on esillä minimissään 20 kpl valokuvaajan valitsemaa ja valmiiksi käsiteltyä kuvaa. Gallerian yhteydessä on verkkokauppa, jonka kautta ostat valitsemasi kuvatuotteet lempikuvistasi. Koko tuotehinnaston näet täältä. Digikuvat saat käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan postitse kotiisi. Kuvagalleria on auki 2 kk sen avaamisesta.

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen!

Ihanat asiakkaamme ovat kertoneet...

Ajanvaraus hoitui netin välityksellä joustavasti, kuvaaja oli miellyttävä ja osasi toimia pienen lapsen kanssa loistavasti!

Ihana studio ja rekvisiitat - kuvista tuli ihanan hempeitä! Kiva kun koko perhe sai osallistua - saatiin upeat sisaruskuvat neideistä. Kuvat tulivat varsin pian ja kansio oli täynnä onnistuneita otoksia (joten pitihän ne kaikki ottaa...)

Arvostin sitä, että vähän arka ja epäilevä lapsi otettiin huomioon luonteensa mukaan ja toimittiin hänen ehdoillaan ja rauhallisesti sekä kiireettömästi.